Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Yritykset Yrityksiä lähellä Tisan Oy ja Veterica Oy palkittiin

Tisan Oy ja Veterica Oy palkittiin

Sähköposti Tulosta

Tisan - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kirkkonummen Yrittäjät jakoivat vuoden yrittäjän ja vuoden nuoren yrittäjän palkinnot vuosijuhlassaan. Vuoden yrittäjäksi valittiin Tisan Oy:n Christer Sandholm ja vuoden nuoreksi yrittäjäksi Veterican eläinlääkäri Erica Lindell, joka muutama vuosi sitten kirjoitti eläinten terveydestä artikkeleita myös Verkkonummeen.

Luomassa sijaitseva Tisan Oy toimittaa tiivisteitä teollisuudelle. Toisin kuin muulla teollisuudella, Tisanilla menee hyvin: sen liikevaihto on vain kasvanut, sillä ympäri Eurooppaa toimivat asiakkaat eivät kärsi Suomen taantumasta.

Christer Sandholm perusti yrityksensä 20 vuotta sitten omaan autotalliinsa. Hän oli aiemmin ollut toisen palveluksessa samalla alalla, mutta päätti, että haluaa tehdä työtä omalla tavallaan. Tapa on ilmeisesti ollut oikea, sillä yritys on kasvanut voimakkaasti ja tällä hetkellä se työllistää vuonna 2010 valmistuneessa omassa rakennuksessa kahdeksan henkilöä.

Veterica puolestaan saapui Kirkkonummelle vasta muutama vuosi sitten, kun Virossa eläinlääkäriksi opiskellut Erica Lindell (ent. Eriksson) perusti Kirkkonummelle päivystävän pieneläinklinikan. Samana vuonna kunnan eläinlääkäripäivystys siirtyi Espooseen, joten Vetericalla riitti asiakkaita niin hyvin, ettei kirjoittelulle enää jäänyt aikaa.

Veterica - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Veterica päivystää kellon ympäri, koska se on sitä, mitä Erica Lindell haluaa tehdä. Hädässä olevien eläinten ja ahdistuneiden omistajien auttaminen on niin palkitsevaa, että kolmen pienen lapsen äiti jaksaa herätä ylimääräisiä kertoja vielä asiakkaidenkin tarpeiden vuoksi.

Vuosijuhlan yhteydessä pidettiin myös Kirkkonummen Yrittäjine vuosikokous, jossa valittiin uusia jäseniä hallitukseen pois jäävien tilalle. Yrittäjien ja myös Kirkkonummen kunnan kannalta on merkittävää, että yhdistyksen hallitukseen saatiin kolme politiikassa aktiivisesti mukana olevaa henkilöä: Kati Kettunen (kok.) on valtuutettu ja yhdyskuntatekniikan lautakunnan puheenjohtaja, Anna-Lotta Wichmann (sit.) on myös valtuutettu ja toimii Työmajakka ry:ssä hankevastaavana. Dick Lindertz puolestaan on mukana RKP:n toiminnassa. Lisäksi hallitukseen valittiin Markku Häiväläinen, joka on ollut yhdistyksen hallituksessa aikaisemminki, sekä uutena Susanna Järvenpää.

On siis luultavaa, että ymmärrys elinkeinoelämän toimintaedellytyksistä lisääntyy kunnassa. Tämä puolestaan hyödyttää kaikkia niitä kuntalaisia, jotka mieluiten käyttävät lähipalveluita ja pitävät lyhyitä työmatkoja mukavampina kuin ruuhkaisia kaupunkimatkoja. Myös kunnan palveluita käyttävät kansalaiset hyötyvät siitä, että kunnassa on työpaikkoja ja yhteisöveroa maksavia tahoja.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 25.11.2014 10:27 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0637 sekunnissa.