Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Yritykset Yrityksiä lähellä Pizzaan ei voi kyllästyä

Pizzaan ei voi kyllästyä

Sähköposti Tulosta

Martin ja Kim - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kim Rafkin sen tietää jos kuka. Hän oli näet vasta kolmevuotias, kun hänen vanhempansa perustivat Turkuun kaupungin ensimmäisen pizzerian vuonna 1975. Isän nimen saanut ensimmäinen Ristorante Dennis työllisti vanhemmat niin täysin, ettei kotona ehditty paljon kokkailla. Niinpä perheen pojat söivät pizzaa – paljon pizzaa. Ja ehkäpä siksi pizzerian ruokalistalle ilmestyi myös muita ruokia pastasta aina pihveihin asti. Mutta pizzalla on Kim Rafkinin mukaan yksi ominaisuus, jolla se päihittää kaikki muut ruokalajit: pizzan voi täyttää joka päivä eri tavalla mielialan ja mielihalujen mukaan.

Ensimmäisestä Denniksestä kasvoi vähitellen kokonainen ketju, joka levisi Turusta Helsinkiin ja Tampereelle. Ja 4.6. Dennis avasi ovensa myös Kirkkonummella. Matkan varrella yhtiö on laajentunut ja vaihtanut omistajaa: ravintolan omistavat nyt Kim Rafkin ja hänen yhtiökumppaninsa Sebastian Björksten. Seitsemän Dennis-ravintolan lisäksi konserniin kuuluu Wrong noodle bar -ravintoloita ja Kaarinassa toimiva leipomo, jossa valmistetaan vähittäismyyntiin myös mm. Kastikkeita, baageleita ja valmis-pizzoja.

Mikä erottaa Denniksen lukuisista muista pizzerioista? No vaikka se, että ruokalistalla ovat kaikki Kim Rafkinin neljä lasta – tai siis heidän mukaansa nimetyt pizzat. Sen lisäksi pizzat ovat tietysti hyviä, ohutpohjaisia, luovasti täytettyjä ja emmentaljuustolla peitettyjä, mutta Kim Rafkin haluaa tuoda esiin ennen kaikkea sen, että Dennis on perheravintola: Se ei tarkoita pelkästään sitä, että Kirkkonummenkin Denniksen nurkassa on lasten leikkipaikka. Koko ketjun henkilökunta on koulutettu ottamaan lapset ja lapsiperheet huomioon niin tarjoilussa kuin ruoissakin. Tarvittaessa saatavilla on myös allergioihin sovitettuja ruokia. Lapset ovat kaiken a ja o, Rafkin sanoo.

Vaikka Denniksellä on omat salaiset reseptinsä, yhteiset toimintaperiaatteet ja tunnistettava ilme, jokainen Dennis-ravintola on hieman erilainen. Rafkin kertoo, että Tampereella pidetään kanapizzasta ja Helsingissä kasviksista. Ravintolapäälliköt saavat tehdä itsenäisiä päätöksiä paikkakuntakohtaisen kysynnän mukaan. Kirkkonummen ravintolapäällikkönä toimii Martin Hagström (kuvassa vasemmalla). Nähtäväksi jää, millaisen Denniksen hän haluaa luoda. Ehkäpä saamme käsipalloaiheisia pizzoja, sillä sekä Hagström että Rafkin ovat käsipalloväkeä.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 05.06.2012 17:46 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0641 sekunnissa.