Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Yritykset Yrityksiä lähellä

Yrityksiä lähellä

Tisan Oy ja Veterica Oy palkittiin

Tisan Oy ja Veterica Oy palkittiin

Kirkkonummen Yrittäjät jakoivat vuoden yrittäjän ja vuoden nuoren yrittäjän palkinnot vuosijuhlassaan. Vuoden yrittäjäksi valittiin Tisan Oy:n Christer Sandholm ja vuoden nuoreksi yrittäjäksi Veterican eläinlääkäri Erica Lindell, joka muutama vuosi sitten kirjoitti eläinten terveydestä artikkeleita myös Verkkonummeen.

Viimeksi päivitetty ( 25.11.2014 10:27 )

Lue lisää...
 

Mitin pitopalvelu on ihan toista maata

Mitin pitopalvelu on ihan toista maata

Ihan tavallista pastasalaattia ja piirakoita.Kelvollista kyllä, mutta enkö juuri viime viikolla syönyt samaa ruokaa toisessa tiedotustilaisuudessa ja toissa viikolla siellä seminaarissa? Miksi ihmeessä kaikkialla tarjoataan aina samanlaista muotiruokaa? Ja sitten laitan haarukallisen suuhuni ja hämmästyn: mitäs tämä tällainen on? Näyttää tutulta, mutta maku on aivan uusi ja yllättävä. Yhdistelmä mausteita ja siemeniä, joita minun ei tulisi mieleenikään laittaa samalle lautaselle. Kerrassaan ihastuttavaa!

Viimeksi päivitetty ( 12.11.2014 14:34 )

Lue lisää...

Art Cafe Babylon sai pikkusiskon

Art Cafe Babylon sai pikkusiskon

Babylonia oy avasi maanantaina 6.10.2014 uuden kahvilan Masalaan. Deco Cafe Babylon muistuttaa kovasti 5-vuotiasta sisartaan houkuttelevaa salaattivalikoimaa ja koristeellisia ja korostetun yksinkertaisia muotoja yhdistävää sisustustyyliä myöten. Viihtyisä uusi kahvila aivan Masalan keskustassa on varmasti alueen asukkaiden mieleen. Heitä ilahduttanee tieto, että kahvilan omistaja Tiina Karlsson aikoo keittää masalalaisille kahvia vielä 75-vuotiaanakin. Kahvista pitävien tulevaisuus on siis turvattu.

Lue lisää...

Korjaaminen kannattaa usein, soittaminen aina

Korjaaminen kannattaa usein, soittaminen aina

Elämme kertakäyttökulttuurissa. Ihmiset eivät viitsi enää korjata rikki menneitä tavaroitaan vaan menevät kauppaan ja ostavat uuden. Uskotaan myös, että uusien tuotteiden laskeneet hinnat ovat tehneet niiden korjaamisen kannattamattomaksi, sillä tehty remontti saattaa olla saman hintainen kuin halvin uusi tuote.

Kirkkonummen kodinkonehuolto on kuitenkin todiste siitä, että kaikki eivät ajattele samalla tavalla: kolme vuotta toiminnassa ollut kodinkonehuolto työllistää jo neljä ihmistä, joten ainakin osa meistä uskoo kodinkoneiden korjaamisen kannattavan. 25 vuotta alalla ollut Kirkkonummen kodinkonehuollon toimitusjohtaja Hannu Rautavuori toivoo voivansa laajentaa liiketoimintaansa tulevaisuudessa vielä lisääkin.

Lue lisää...

Kunnon sali ilman lisämausteita

Kunnon sali ilman lisämausteita

Kirkkonummella on oivallisia kuntokeskuskeitaita, ylellisine tiloineen ja innostavine liikuntatunteineen. Ne tarjoavat kävijöille liikunnan riemun lisäksi kynttilänvaloa, infrapunalämpöä, musiikkia, saunomista ja sosiaalisuutta. Kuntoklubien jäsenyys koukuttaa muutenkin kuin pitkien sopimusten muodossa.

Jokainen yrittäjä kuitenkin tietää, että pienimmälläkin yksityiskohdalla on hintalappu, joka on tavalla tai toisella siirrettävä asiakkaan maksettavaksi, jotta yritys kannattaisi: lisäpalvelut eivät ole ilmaisia. Ylellisesti varusteltujen liikuntakeskusten väliin jääkin aukko yritykselle, joka palvelee sekä niitä, joilla ei ole varaa kalliimpien kuntosalien maksuihin, että niitä, jotka haluavat käyttää vain kuntosalia ja maksaa vain siitä, mitä käyttävät. Muutkin toki voivat nauttia kuntosalin palveluista.

Lue lisää...
Sivu 1 / 16

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0634 sekunnissa.