Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Urheilutapahtumat Sisältöä Kirkkonummen rantaelämään

Sisältöä Kirkkonummen rantaelämään

Sähköposti Tulosta

rantalentopalloa - Syväjärvi - Verkkonummi.fi

Tänä kesänä ei rannalla loikoiluun ole vielä ehtinyt kyllästyä, mutta rannalla voi silti tehdä muutakin kuin ottaa aurinkoa. Ensi lauantaina, 28.7. järjestetään Syväjärven rannalla rantalentopaloturnaus, johon mahtuu vielä mukaan, jos tunnistaa ympäriltään sopivan kolmen hengen joukkueen.

Rantalentisturnaus järjestetään viidettä kertaa. Sitä organisoi Matias Sjöman ja kymmenen vuotta sitten mukavaa urheilullista yhdessäoloa varten perustettu Kirkkonummen Nuoriso-Urheilijat, jonka jäsenistö on tosin jonkin verran harventunut opiskelujen ja perheiden perustamisen myötä. Kirkkonummelaisten onneksi ydinjoukko jaksaa kuitenkin edelleen järjestää meille ohjelmaa.

Rantalentisturnaus järjestetään kevennetyillä säännöillä: kahden pelaajan sijaan joukkueessa saa olla kolme henkilöä. Pelissä voi siis pärjätä vähän helpomminkin hengästyvä pelaaja. Eikä vankkaa lentopallokokemustakaan tarvita, sillä kyse on harrastelijaturnauksesta. Mukaan pääsevät siis kaikki, jotka ilmoittautuvat ennakkoon Matias Sjömanille (ät gmail.com). Joukkueen osallistumismaksu on 50€, jolla katetaan verkosta, rajanauhoista, palkinnoista, mainosjulisteista ja tuomaripalkkioista syntyviä kustannuksia.

Toistaiseksi joukkueita on ilmoittautunut jo kymmenkunta, mutta mukaan mahtuu vielä. Sjöman kertoo, että jos vanhat merkit pitävät paikkansa, edellisenä iltana ilmoittautuu vielä ainakin muutama joukkue. Sjöman toivottaa erityisesti kaikki naiset tervetulleiksi, sillä tänä kesänä on tarkoitus saada naisille oma sarja.

Turnaus alkaa ammulla yhdeksältä ja jatkuu koko lämpimän, aurinkoisen kesäpäivän. Jollet innostu pelaamaan, lähde ainakin katsomaan. Kurjahko kesäsää on ainakin pitänyt sinilevän poissa Syvikseltä, joten otteluiden välillä voi pulahtaa järveen nauttimaan kesän autuudesta. Luvassa on myös live-musiikkia ja muutenkin mukavaa rantaelämää.

Kuva: Matias Sjöman

turnaus - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 25.07.2012 12:18 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0653 sekunnissa.