Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Urheilutapahtumat

Urheilutapahtumat

Karatekat kisaavat Kirkkonummella

Karatekat kisaavat Kirkkonummella

Lauantaina 27.9.2014 järjestetään Kirkkonummen keskustan väestösuojassa isot karatekilpailut. Paikalle ovat tulossa niin Suomen huippukaratekat kuin pienet ja innokkaat tulevat huiput – ja kaikki sarjat siltä väliltä. Kaikkien karatesta ja sen tekniikoista kannattaa siis suunnata koko päivän kestäviin kisoihin.

Lue lisää...
 

Nuorten purjehtijoiden armada saapuu Kantvikiin

Nuorten purjehtijoiden armada saapuu Kantvikiin

Vuoden päästä heinäkuussa Kantvik täyttyy purjehtivista pohjoismaisista nuorista, kun nuorten PM-kisat järjestetään Kantvikinlahdella. Mutta sitä ennen on paljon tehtävää, jotta Kantvikin venesatama saadaan kisakuntoon. Kilpailuihin odotetaan jopa 750 osallistujaa. He ovat iältään 10-18 -vuotiaita ja purjehtivat mahdollisesti jopa 8 eri veneluokassa. Nuorimmat kilpailevat optimistijollilla, kokeneimmat 29:llä.

Viimeksi päivitetty ( 04.06.2014 15:46 )

Lue lisää...

Hauska laji, puuttuu vain yleisö

Hauska laji, puuttuu vain yleisö

Kirkkonummella on kuluneella viikolla kilpailtu meri-5-ottelun Pohjoismaiden mestaruudesta. Kisat olivat avoimet ja miesten sarjan kävi voittamassa puolalainen Jacek Sliwinski, mutta naisten sarjassa suomalaiset saivat kaksoisvoiton: parin viikon päästä Brasilian MM-kisoihin lähtevä Mari Lindström voitti melko ylivoimaisesti ja toiseksi tuli Jenna Säkkinen. Miesten sarjassa paras suomalainen oli neljänneksi sijoittunut Petri Lehtinen.

Meri-5-ottelu on sotilaslaji ja rankka sellainen. Siksi on ymmärrettävää, ettei laji ole saavuttanut suurta suosiota. Olisi kuitenkin toivottavaa, että tv-mediat huomioisivat joskus tämänkin urheilumuodon. Se on nimittäin erittäin hauska ja erittäin mielenkiintoinen yleisölaji. Sen lisäksi suomalaiset ovat pärjänneet lajissa mainiosti: meillä on 5-kertaiset maailmanmestarit sekä naisissa että miehissä.

Viimeksi päivitetty ( 22.06.2013 11:26 )

Lue lisää...

Huippukäsipalloa ja käsipallokoulutusta

Huippukäsipalloa ja käsipallokoulutusta

Lauantaina 15.6. Kirkkonummella kisaavat muutkin kuin huippulahjakkaat koirat: Suomen käsipallohuiput ottavat mittaa kyproslaisista kollegoistaan. Lisäsi Kirkkonummelle kokoontuvat käsipallovalmentajat kuuntelemaan ruotsalaisen valmentajagurun luentoa.

Viimeksi päivitetty ( 15.06.2013 21:11 )

Lue lisää...

Sisältöä Kirkkonummen rantaelämään

Sisältöä Kirkkonummen rantaelämään

Tänä kesänä ei rannalla loikoiluun ole vielä ehtinyt kyllästyä, mutta rannalla voi silti tehdä muutakin kuin ottaa aurinkoa. Ensi lauantaina, 28.7. järjestetään Syväjärven rannalla rantalentopaloturnaus, johon mahtuu vielä mukaan, jos tunnistaa ympäriltään sopivan kolmen hengen joukkueen.

Viimeksi päivitetty ( 25.07.2012 12:18 )

Lue lisää...

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.067 sekunnissa.