Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Tulokset Tulokset paranivat Hippouinneissa

Tulokset paranivat Hippouinneissa

Sähköposti Tulosta
Hippouinnit - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi
Veikkola.
Keskiviikon 25.8 illalla kokoontui lapsia ja aikuisia Lammaskallion rannalle.

Päivällä oli ukkostanut. Kuurosateita. Jossain Rajamäen suunnalla oli trombi nostanut ladolta katon pois. Nyt tyynellä järvenpinnalla uiskenteli sorsaperhe. Sinilevähipuista ei havaintoja. Sauna oli lämmitetty. Voitiin aloittaa viimeiset Hippouinnit, jotka KIS ja Veikkolan Kyläyhdistys järjestävät yhdessä Veikkolan OPn kanssa. Tämän jälkeen KIS on yksi osa uutta Gladius-uimaseuraa.

Saunan jälkeen pankinjohtaja Arja Degerman pujotti kaikille komeat mitalit kaulaan ja Diplomin käteen. Topsi näytti maistuvan kun lapset suuntasivat jälleen saunaan ja uimaan.

Illan päätteeksi rannalta kuului tanssimusiikkia. Veikkolan vesivoimisteluryhmä tanssi musiikin tahdissa erilaisissa kuvioissa. Uskon että jatkavat harrastustaan läpi talven. Tällä kerralla heitäkin odotti lämmin sauna.

Viimevuotisia tuloksiaan paransivat : Maria Koivisto (03), Anni Penttilä (01) ja Reko Penttilä (99). Parhaan loppuajan ui Julius Raita (01) Inkoosta 26.00.

Tulokset: 25m vapaauintia.
P 04 Rasmus Raita 54.97
T 03 Maria Koivisto 43.75
P 01 Julius Raita 25.00
P 01 Joona Juselius 45.06
T 01 Anni Penttilä 26.00
P 99 Reko Penttilä 28.25

Teksti ja kuva: Hans Leidenius

Hippouinnit on pieni tapahtuma. Ja "kaukana" Veikkolassa. Sen järjestäjät epäilevät, ettei suuri ja mahtava miekkakala jaksa uida Veikkolaan asti pyytämään pikkusinttejä. Pieni on kuitenkin kaunista. Se on juuri sitä toimintaa, joka tekee ihmiset tutuiksi ja elämän rikkaaksi. Toivottavasti Gladius ei unohda suuruuden ja menestyksen huumassa pieniä asioita, jotka ovat oikeasti niitä kaikkein suurimpia.

Toimitus

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut Hans Leidenius, 29.08.2010
Voi kiitos
Erikoisesti tuo ihana oma kommenttisi lämmittää ...

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0661 sekunnissa.