Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Tulokset

Tulokset

Lajiuutisia: Tampereen ikinuori Jussi Haapanen edelleen trialin valtias

Lajiuutisia: Tampereen ikinuori Jussi Haapanen edelleen trialin valtias

Kirkkonummen Vuohimäessä ajettu 1/6 trialin SM-osakilpailu sujui viime vuoden mestarin Jussi Haapasen johdolla. Haapanen tarkensi ajoaan kolmannelle kierrokselle ja teki lopulta selvän pesäeron nuoreen Timo Myöhäseen ja MP-taidon omaan kuskiin Ossi Jahn'iin. Kakkoskierroksella Myöhänen pystyi ajamaan pisteen paremmin Haapasta, olisiko merkki tulevaisuudesta? Jahn'kin ajoi tasan Haapasen kanssa.

Viimeksi päivitetty ( 08.05.2012 18:49 )

Lue lisää...
 

Keihäänheiton maailmanmestaruus Kirkkonummelle

Keihäänheiton maailmanmestaruus KirkkonummelleKirkkonummi. Viime talvena Kirkkoharjun koulun kotitalousopettaja Heli Herlevi-Malila palkittiin vuoden 2010 kotitalousopettajana. Tämä ei kuitenkaan jäänyt Herlevi-Malilan ainoaksi juhlan aiheeksi: tänä kesänä hän on kiertänyt voittoisasti yleisurheilun veteraanikisoja.

Viimeksi päivitetty ( 09.07.2011 19:34 )

Lue lisää...

Masalan Kisan avoimet sulkapallonmestaruuskilpailut 5-6.3.2011

Masalan Kisan avoimet sulkapallonmestaruuskilpailut 5-6.3.2011

Masala. Aurinkoisesta viikonlopusta huolimatta 56 pelaaja osallistui perinteiseen Maskin avoimiin sulkiskisoihin. Kisat olivat seitsemännettoista peräkkäiset kilpailut ja toista kertaa Kartononrannan koululla. 22 junioria ja 34 senioria kamppailivat paremmuudestaan eri sarjoissa, toiset pelasivat sata lasissa ja toiset taas pieni pilke silmäkulmassa, mutta täysillä tietenkin. Samaan aikaan järjestetty lauantain Maskin junnuhiihtokisa tosin karsi hieman junioripuolen osallistujia, mutta Kirkkonummen parhaimmisto oli kyllä paikalla. Tunnelma kisapaikalla oli tutun leppoisa . Yleisö viihtyi kahvion antimia nauttien ja eli ajoittain voimakkaasti kisatapahtumissa mukana.

Viimeksi päivitetty ( 22.03.2011 14:25 )

Lue lisää...

Teemu Aho tuo Gladius Kirkkonummelle kultaa ja kunniaa

Teemu Aho tuo Gladius Kirkkonummelle kultaa ja kunniaa Kirkkonummi. Kirkkonummen Gladiuksen 16- vuotias Teemu Aho on yksi suomalaisen uinnin tulevaisuuden suurista lupauksista. Teemu voitti SM-uinteja vastaavissa ikäkausimestaruuskisoissa (IKM) 10.-.12.12. Hämeenlinnassa 100 metrin selkäuinnissa kultaa (ajalla 58.70 s.). Ero toiseksi tulleeseen Tampereen uimaseuran Jani Mäkiseen oli 84 sadasosaa. Mäkinen ja seuratoverinsa Roope Kastarinen tulivat maaliin käytännössä yhtä aikaa, heidät erotti vain kolme sadasosaa.

Teemun menestys ei jäänyt tähän. 800 metrin vapaauinnissa hän sai hopeaa, kuten myös 200 metrin selkäuinnissa. 100 metrin vapaauinnissa hän oli neljäs.

Viimeksi päivitetty ( 14.12.2010 13:07 )

Lue lisää...

Koulusulkapallokisat Kartanonrannan koululla

Koulusulkapallokisat Kartanonrannan koululla

Kirkkonummi. Kirkkonummen koulujen yhdeksännet peräkkäiset sulkapallon mestaruuskilpailut pelattiin Kartanonrannan koululla 6.11.. Kahdentoista koulun oppilaat edustivat koulujaan kunniakkaasti, ja paikalla viihtynyt yleisö eli tunnelmassa hyvin mukana. Edustettuina olivat ala-asteen kouluista Kartanonranta, Gesterby, Nissniku, Kirkonkylä, Kantvik, Masala ja Bobäck skolan.

Yläasteista oli paikalla Sepän- ja Kirkkoharjun koulun edustajat. Lukio/ammattikoulusarjassa pelasivat Porkkalan lukio, EYL Espoosta ja Kuninkaantien lukio Espoosta.

Viimeksi päivitetty ( 16.11.2010 17:27 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 3

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0668 sekunnissa.