Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Liikunta Vie kehosi huoltoon

Vie kehosi huoltoon

Sähköposti Tulosta

Foam roller - Verkkonummi.fi

Useimmat meistä kohtelevat kehoaan sangen huonosti. Jollemme anna sen ruostua käytön puutteessa, kulutamme sitä surutta sekä työssämme että vapaa-ajan urheiluharrastuksissa. Autojamme kyllä huollamme, mutta kehon huoltaminen jää vähemmälle.

Kehonhuollolla tarkoitetaan yleensä hidastempoista liikuntaa tai venyttelyä, jonka tarkoitus on avata liilallisesta liikkumisesta jumiin menneet lihakset. Liikuntayritykset ja -yhdistykset ovat jo vuosia kehittäneet aina vain uusia, mielenkiintoisia kehonhuoltomenetelmiä. Se lienee oikeus ja kohtuus, sillä nykyisin on pitkälti juuri liikuntayritysten ja yhdistysten syytä, että muutoin liikkumattomien ihmisten lihakset ylipäätään menevät jumiin.

Uusin tulokas kehohuoltamoissa on foam roller, sylinterin muotoinen pehmustettu rulla, jonka kanssa jumppaaminen sekä venyttää että hieroo lihaksia. Koska sekä venyttely että hieronta sattuvat, jos lihakset ovat jumissa, myös foam rollerin käyttö voi tuntua aluksi tukalalta. Mutta jos sitä oppii käyttämään oikein, voi itseään hieroa kotona milloin haluaa.

Kirkkonummen tanssiyhdistys on ottanut foam rollerin käyttöön omilla kehonhuoltotunneillaan. Sunnuntaina 9.9. ja tiistaina 11.9. kaikki kiinnostuneet voivat mennä kokeilemaan uutta ihmelaitetta ilmaiseksi. Sunnuntain kehonhuoltotunti pidetään Winellska skolanin isossa salissa klo 16 – 16.55 ja tiistain tunti Masalan monitoimitalolla klo 19-20.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 08.09.2012 10:07 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0646 sekunnissa.