Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Liikunta

Liikunta

Leikki takaisin lapsille!

Leikki takaisin lapsille!

Aikuiset varastivat lapsilta leikin. Se kävi selväksi, kun etsin kymmenen vuotta täyttäneelle lapselleni liikuntaharrastusta. Lapsi olisi halunnut jumpata tai tehdä jotain muuta kivaa. Entinen kuvisharrastus ei enää innostanut ja koulukaverit olivat kadehdittavan notkeita. Opekin oli sanonut, että pitää liikkua tai sairastuu – ja kymmenvuotiaat uskovat opea. Törmäsimme kuitenkin karuun todellisuuteen: kymmenvuotiaat olivat liian vanhoja leikkimään – tai sitten aivan liian nuoria.

Lue lisää...
 

Kun koko kaupunki on suuri leikkipuisto

Kun koko kaupunki on suuri leikkipuisto

Netin videoissa kaupunkien seinillä, katoilla ja kaiteilla liikkuu joukko olentoja, joiden ketteryys ja vauhti ovat kuin suoraan elokuvista – paitsi että videoilla tehty tapahtuu oikeasti eikä tietokoneen muokkaamana. Nuorten miesten käsittämätön kyky liikkua pinnoilla, joita ei ole tarkoitettu liikkumista varten, saa nauramaan epäuskoisena. Parkour näyttää uskomattoman hienolta ja hauskalta.

Viimeksi päivitetty ( 26.06.2013 10:39 )

Lue lisää...

Eskarit uimassa

Eskarit uimassa

Tässä jutussa on paljon kuvia. Se on tärkeää, sillä jokaisen uimarin on mahduttava kuviin. Ei nimittäin koskaan tiedä, jos vaikka Justin Bieber sattuisi näkemään lehden kuvat. Ja ainakin Robin näkee varmasti, miten mielettömän reippaasti Nissnikun päiväkodin eskarit osaavat uida. Robin voitti levyraadin, mutta uimista ei voita edes musiikki. Se on niin kivaa!

Viimeksi päivitetty ( 18.11.2012 15:31 )

Lue lisää...

Vie kehosi huoltoon

Vie kehosi huoltoon

Useimmat meistä kohtelevat kehoaan sangen huonosti. Jollemme anna sen ruostua käytön puutteessa, kulutamme sitä surutta sekä työssämme että vapaa-ajan urheiluharrastuksissa. Autojamme kyllä huollamme, mutta kehon huoltaminen jää vähemmälle.

Viimeksi päivitetty ( 08.09.2012 10:07 )

Lue lisää...

Kerrassaan liikuttavaa

Kerrassaan liikuttavaa

Suomalaiset lapset liikkuvat, kunnes lakkaavat liikkumasta. Päätoimittajankin perheessä on uitu, sukellettu, harrastettu uimahyppyjä, käyty yleisurheilukoulussa, tanssittu, sirkusteltu, tanhuttu, jalkapalloiltu, sählätty ja ratsastettukin, mutta lapset tekivät juuri niin kuin suurin osa muista lapsista: lopettivat yläasteikäisinä lähes kaiken liikunnan.

Vaikka lapseni tuijottavat ikätovereidensa tavoin tietokoneitaan sangen aktiivisesti, en syytä liikkumattomuudesta nettiä tai tietokonepelejä. Urheilu loppui, kun se muuttui liian vaativaksi ja aikaavieväksi.

Viimeksi päivitetty ( 06.08.2012 15:13 )

Lue lisää...
Lisää artikkeleita...
Sivu 1 / 2

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.065 sekunnissa.