Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Lajiuutisia Miten kilpaillaan niin, että kaikilla on hauskaa?

Miten kilpaillaan niin, että kaikilla on hauskaa?

Sähköposti Tulosta

Startti - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kirkkonummen uimahallissa järjestettiin 22.11. Miekkakalauinnit, alakoululaisten iloiset uimakisat. Toista kertaa järjestetty tapahtuma oli kunnan liikuntatoimen ja uimaseura Gladiuksen yhteinen tapahtuma, johon oli ilmoittautunut 130 lasta yhdeksästä kirkkonummelaisesta koulusta.

Lapset uivat – toiset nopeammin ja toiset hitaammin. Ja etukäteen täristiin sekä kylmästä että jännityksestä. Kerrankin käytiin kisat, joissa oli hauskaa ja hurrattiin kaikille.

Vilu - Kirkknummi - Verkkonummi.fi

Kolmas- ja neljäsluokkalaiset uivat 25 metriä, viides- ja kuudesluokkalaiset 50. Kilpailu huipentui neljään viestikilpailuun, joista kolmen voitto meni Gesterbyn koululle ja neljäs Winellska skolanille. Uimahallin vieressä olevat koulut eivät käytä uimahallia sen enempää kuin muutkaan, mutta kouluissa käyvät lapset asuvat uimahallin lähellä. Se ehkä näkyi tuloksissa.

Uiminen on tekniikkalaji: nopeimmin uivat ne, jotka harrastivat uimista uimaseuroissa ja tiesivät, mikä on oikea uima-asento. Koko kisan nopein uimari oli Iiris Himanto, joka ui 50 metriä 34,2 sekunnissa.

Tiukka kisa - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Koko kisan tyylikkäimmän suorituksen tekivät kuitenkin tyttö, joka ui hymyillen rauhallista rintauintia maaliin asti siitä huolimatta, että oli melkein minuutin muita hitaampi, ja luokka, joka hurrasi ja kannusti ystäväänsä uimahallin parvekkeella.

Gladiuksen nuorisopäällikkö Sini Mustonen kertoo, että kilpailun tarkoitus ei ole etsiä nopeita uimareita uimaseuran valmennettavaksi eikä edes tarjota kilpailukokemusta lapsille. Tavoite on innostaa tulemaan uimahalliin ja nauttimaan vedestä. Opettajilla ja kouluilla saattoi olla toisiakin tavoitteita, joiden saavuttamisesta toimituksella ei ole tietoa. Jos tarkoitus oli oppia kannustamaan ja hurraamaan menestyksestä riippumatta, se tavoite ainakin saavutettiin. Kannustajat - Verkkonumi.fi

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 26.11.2013 12:59 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0636 sekunnissa.