Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Lajiuutisia

Lajiuutisia

KyIF:in 2001 syntyneille käsipallotytöille kultaa Siuntio Cupissa

KyIF:in 2001 syntyneille käsipallotytöille kultaa Siuntio Cupissa

Viime viikonloppuna 16.-18.5 pelattiin perinteinen käsipallon ulkoturnaus Siuntio Cup Siuntion keskustassa. Aurinkoinen ja lämmin keli hemmotteli sekä pelaajia, että valtavin joukoin kannustamaan tulleita vanhempia, sukulaisia, ystäviä ja muita käsipallon ystäviä. KyIF:in 2001 syntyneiden tyttöjen joukkue oli mukana puolustamassa viime vuoden kakkossijaa.

Viimeksi päivitetty ( 21.05.2014 14:31 )

Lue lisää...
 

KyIF:n pojat voittivat Ruotsissa tärkeän turnauksen

KyIF:n pojat voittivat Ruotsissa tärkeän turnauksen

KyIFillä on paljon hyviä joukkueita, mutta kevään suurimpia tähtiä ovat 10-vuotaat F-pojat. Joukkue on tähän asti voittanut kaikki pelaamansa pelit Suomessa. Nyt pojat voittivat Irsta Blixten 4.-6.4. pelatun turnauksen Ruotsin Västeråsissa häviämättä sielläkään yhtään ottelua. Irsta Blixten on iso ja suosittu käsipallo turnaus Västeråsissa 150 km Tukholmasta länteen. Käsipallo on Ruotsissa huomattavasti suositumpi laji kuin Suomessa ja taso on sen myötä kova. Siksi poikien voitto tuntui tavallistakin paremmalta.

Viimeksi päivitetty ( 13.04.2014 10:46 )

Lue lisää...

KyIF käsipallon play offseihin

KyIF käsipallon play offseihin

Kirkkonummen naiskäsipalloilijat saivat sen, mistä olivat pitkään unelmoineet: play offs -paikan. KyIF sijoittui tasaisessa sarjan keskikastissa lopulta sijalle 6, joka oikeutti viimeiseen play offs paikkaan. Joukkue saalisti kauden aikana 14 pistettä, mikä on joukkueen piste-ennätys – toistaiseksi.

Lue lisää...

Miten kilpaillaan niin, että kaikilla on hauskaa?

Miten kilpaillaan niin, että kaikilla on hauskaa?

Kirkkonummen uimahallissa järjestettiin 22.11. Miekkakalauinnit, alakoululaisten iloiset uimakisat. Toista kertaa järjestetty tapahtuma oli kunnan liikuntatoimen ja uimaseura Gladiuksen yhteinen tapahtuma, johon oli ilmoittautunut 130 lasta yhdeksästä kirkkonummelaisesta koulusta.

Lapset uivat – toiset nopeammin ja toiset hitaammin. Ja etukäteen täristiin sekä kylmästä että jännityksestä. Kerrankin käytiin kisat, joissa oli hauskaa ja hurrattiin kaikille.

Viimeksi päivitetty ( 26.11.2013 12:59 )

Lue lisää...

Kirkkonummen käsipalloilijoilla on suuria suunnitelmia

Kirkkonummen käsipalloilijoilla on suuria suunnitelmia

KyIFin kevään 2012 päättäjäisissä oli innostunut tunnelma. Seuran hallituksen jäsenet kertoivat seuralaisille ilouutisen: KyIF oli saanut naisten sarjajoukkueen valmentajaksi kokeneen Tomi Salmisen. Käsipallosta tietämätön toimittaja ei täysin ymmärtänyt seurassa vallitsevaa innostusta, mutta sai selville, että Salminen oli valmentanut Helsingissä useita joukkueita, luotsannut poikien maajoukkuetta ja valmentanut turkulaisen Denniksen 2000-luvun aikana kolmeen tuplamestaruuteen.

Sittemmin käsipalloa vain työn puolesta seuraava toimitus on vakuuttunut siitä, että hilpeyteen oli selvästi aihetta: KyIFin naisjoukkue on selvästi saanut aivan uuden otteen pelaamiseensa ja janoaa menestystä. Taitavissa käsissä innostuneella joukkueella on mahdollisuudet mihin vain.

Viimeksi päivitetty ( 14.11.2013 20:34 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 7

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.065 sekunnissa.