Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Kurssit Gladiuksen tehokkaat taitolajikurssit alkoivat

Gladiuksen tehokkaat taitolajikurssit alkoivat

Sähköposti Tulosta
uimareita ja hyppääjiä - Kirkkonummi - verkkonummi.fi
Kirkkonummi.
Kahdeksan hyppääjäpoikaa ja neljä taitouimarityttöä aloittivat maanantaina tiiviin viikon kestävän uurastuksen omaksuakseen lajinsa perusolemuksen.

Taitouimareita opastaa kansainvälisen tuomarikortin omaava Mia de Paulis apunaan Riikka Ruhanen ja Emilia Robertson. Tavoitteena on omaksua oikeat perusasennot, joista kaikki liikeradat voidaan suorittaa. Hengitys, lihasten hallinta ja yleinen uintikunto paranee viikon aikana merkittävästi. Kurssille suunnitellaan jatkoa elokuussa, jonka jälkeen innostuneimmat hyväksytään mukaan syyskauden treeneihin.

Uimahyppääjiä valmentaa Hans Leidenius apunaan Sanna Valtonen. Oppilaista monella näyttää olevan tramppoliini kokemusta. Tavoitteena on ymmärtää hyppyjen turvallisuus näkökohdat. Vettä ei saa pelätä, eikä telineisiin, reunoihin ja muihin uimareihin saa törmätä. Voimistelemalla opetellaan saamaan omat lihakset toimimaan täsmälleen oikein sen yhden sekunnin aikana, jonka hyppy kestää. Ryhti, lihasten hallinta ja toisten huomiointi on tavoitteena ja elokuisen jatkokurssin jälkeen katsotaan ketkä mahtuvat mukaan syyskauden ratavuoroille. Voimistelua, tanssia tai muuta kehonhallintalajia harrastavilla on helpompaa ymmärtää avaruudessa liikkumisen tekniikkaa.

Gladiuksen kesäkurssit näkyvät osoitteessa: https://gladius.myclub.fi/login

Kuva ja teksti: Hans Leidenius

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0661 sekunnissa.