Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Kurssit Uimataitoa opetellaan tänä kesänä hallissa

Uimataitoa opetellaan tänä kesänä hallissa

Sähköposti Tulosta

Uimaan - Verkkonummi.fi

Viime vuonna kunnan ja Gladiuksen yhteiset rantauimakoulut kärsivät kovasti sinilevän aiheuttamista uimarajoituksista. Niinpä tänä vuonna ei järjestetä ensinkään rantauimakouluja. Sen sijaan Gladiuksella on poikkeuksellisen paljon erilaisia uintikursseja kesäkuussa uimahallissa.

Kesäkuun kursseilla on tarjontaa alkeisuimakouluista vesiralliin. Uimakouluja järjestetään intensiivi kursseina, jolloin uimaopetusta on päivittäin tai kaksi kertaa viikossa. Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 23.4.2012. Kursseille voi ilmoittautua Gladiuksen nettisivujen kautta.

Alkeisuimakouluja täysin uimataidottomille järjestetään sekä 4-7 -vuotiaille että myös aikuisille. On kuitenkin myös jo vähän isompia lapsia, jotka haluaisivat oppia uimaan. Ongelma saattaa olla, että he eivät kehtaa mennä uimakouluun pikkuisten kanssa, mutta jotka eivät vielä ole kyllin isoja aikuistenkaan joukkoon. Gladiuksen kurssivastaava Sini Mustonen kuitenkin kertoo, että Gladius on tällaisissa tapauksissa järjestänyt lapselle ihan yksityisen kurssinkin. Asiaa voi tiedustella suoraan Gladiuksesta.

Uimaan kannattaa opetella, oli minkä ikäinen tahansa. Uimataito voi pelastaa hengen. Ja ennen kaikkea uiminen on kivaa.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 17.04.2012 13:49 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0635 sekunnissa.