Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Kurssit

Kurssit

Yleisurheilu on mukavaa, kun saa kokeilla kaikkea

Yleisurheilu on mukavaa, kun saa kokeilla kaikkea

Juokseminen on kaikkein kivointa. Tai ei kaikki juokseminen, sillä 400 metriä on kurja matka: se on sillä tavalla lyhyt, että on juostava kovaa, mutta silti se on pitkä. 10-vuotias Siiri juoksee mieluummin lyhyitä tai pitkiä matkoja.

Siiri käy kerran viikossa Kirkkonummen Urheilijoiden 8-14 -vuotiaiden yleisurheilutreeneissä. Siellä on kivaa, koska siellä voi kokeilla eri lajeja. Siiri ei kyllä erityisesti pidä heittolajeista, mutta on niitäkin mukava oppia. Siiri haluaa oppia, mitä eri lajeissa pitäisi tehdä, jotta onnistuisi. Oikealla tekniikalla onnistuu niin paljon paremmin.

Viimeksi päivitetty ( 26.06.2013 10:36 )

Lue lisää...
 

Aikuisenakin voi opetella uimaan

Aikuisenakin voi opetella uimaan

Kun kello tulee illalla kahdeksan, Kirkkonummen uimahallin altaat alkavat hiljetä. Kerran viikossa terapia-allas kuitenkin täyttyy uudestaan puoli yhdeksältä. Tulijat eivät ole tavallista väkeä: he juttelevat ja nauravat keskenään, näyttävät iloisilta ja kaappaavat altaan reunalta mukaansa erilaisia kelluntavälineitä, ennen kuin pulahtavat lämpimään veteen. Alkaa uimataidottomien aikuisten uimakoulu.

Viimeksi päivitetty ( 26.09.2012 13:34 )

Lue lisää...

Uimataitoa opetellaan tänä kesänä hallissa

Uimataitoa opetellaan tänä kesänä hallissa

Viime vuonna kunnan ja Gladiuksen yhteiset rantauimakoulut kärsivät kovasti sinilevän aiheuttamista uimarajoituksista. Niinpä tänä vuonna ei järjestetä ensinkään rantauimakouluja. Sen sijaan Gladiuksella on poikkeuksellisen paljon erilaisia uintikursseja kesäkuussa uimahallissa.

Viimeksi päivitetty ( 17.04.2012 13:49 )

Lue lisää...

Keilailun juniorklubi

Keilailun juniorklubi

Jos olet  6-17 v, ja sinua kiinnostaisi aloittaa keilailu, kannattaa mennä maanantaisin klo 1730 - 1900 AktiaSportCenteriin Kirkkonummen Keilahallille, (AktiaSportCenter, Masalantie 346 Masala). Siellä on mahdollisuus tutustua lajiin ja  keilata 1,5 tuntia. Voit tulla kaverien tai vanhempiesi kanssa taikka ihan vain yksin.

Viimeksi päivitetty ( 01.03.2012 22:48 )

Lue lisää...

Sinilevät haittaavat uimakouluja

Sinilevät haittaavat uimakoulujaKirkkonummi. Sinilevistä on yllättävää haittaa silloinkin, kun niitä ei näy. Kun rannalla on havaittu sinilevää, terveysviranomaiset eivät voi suositella rannalla uimista, vaikka tuuli olisikin puhaltanut sinilevän pois. Tuuli näet saattaa kääntyä, jolloin rannalle voi ilmestyä levää nopeastikin.

Tavallisille uimareille sinilevähavainnoista ei ole haittaa, elleivät ne ole omia: jos vedessä ei näy levää, sinä voi uida. Uimakoulut ovat kuitenkin kokonaan toinen asia, sillä niiden on noudatettava virallisia kehotuksia. Koska uimakoulut ovat pääasiassa pieniä, uimataidottomia olentoja varten, on enemmän kuin mahdollista, että osa opettelevista uimareista tulee hörppineeksi vettä. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että vesi on mahdollisimman puhdasta.

Viimeksi päivitetty ( 02.08.2011 13:27 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 2

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0646 sekunnissa.