Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Jääkiekko Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

Sähköposti Tulosta

Leirillä Piispalassa - Verkkonummi.fi

Kirkkonummen Salamoiden tyttöjoukkueen viime kausi sujui erinomaisesti ja sen kruunasi Suomen Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen antama palkinto vuoden nais- ja tyttökiekkoteosta. Valintaperusteissa kehuttiin pelaajien kehitystä, joukkueen menestystä, taustaorganisaation toimivuutta ja halukkuutta kouluttautua ja tehdä yhteistyötä. Mahtava tunnustus kirkkonummelaiselle jääkiekkoharrastukselle!

Kesällä jatkettiin viikottaisia mailatekniikatreenejä puukuulien avulla ja laukaisuharjoituksia. Keskellä kesän helteitä tytöt suuntasivat Keski-Suomeen Piispalan liikuntakeskukseen, missä viikonloppu sujui iloisissa merkeissä jäällä, jumppasalissa, uimarannalla ja kylpylässä.

Nyt syyskuussa Salamat Tyttöjen harjoitukset ovat täydessä käynnissä. Alkavalla kaudella tytöistä löytyy peliryhmät B-, D-, E- ja G-ikäluokkiin, ja jääharjoituksia pidetään noin kahdet viikossa, lähinnä viikonloppuisin. Jääkiekossa tehokas kuntoilu yhdistyy riemukkaaseen yhdessäoloon. Salamat Tyttöjen joukkuehenki on mahtava, ja uudet tytöt on aina otettu hienosti mukaan.

Yksi hyvä tilaisuus päästä harrastuksen alkuun ja juttelemaan muiden lätkäperheiden kanssa on sunnuntaina 14.9. järjestettävä maksuton GHD-tapahtuma (Girls' Hockey Day). Mukana on Suomen Jääkiekkoliiton tyttökiekon taitovalmentaja Saara Niemi (Tuominen), joka on mm. Vancouverin olympiamitalisti ja kolminkertainen MM-mitalisti. Ilmoittautuminen Varuboden Areenalla alkaa klo 11.30 ja jäälle pääsee klo 12 - 13.15. Mukaan tarvitset omat luistimet, kypärän, toppahanskat ja mielellään oman mailan. Tervetuloa kaikenikäiset tytöt!

- Matti Paljakka

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut kuntalainen_, 05.09.2014
Kirkkonummen Salamoista minulle ei ole jäänyt muuta mieleen kuin mielikuva silloin aikoja alusta, että Teemu Selänteen nimi vilahteli aika monessa lehden jutussa. Mikähän mahtanee olla nykyisin Salamoiden ja Teemu Selänteen kytkös.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 05.09.2014 08:28 )  

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0648 sekunnissa.