Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Jääkiekko Salamat 02 pelannut huippukauden

Salamat 02 pelannut huippukauden

Sähköposti Tulosta

Salamat 02 - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kirkkonummen Salamoiden 2002 –syntyneiden jääkiekkojoukkue on pelannut menestyksekkään kauden. Joukkueen ylemmällä eli AA-tasolla pelannut ryhmä on kerännyt lähes pelkästään voittoja ja A-tason peliryhmäkin on menestynyt mukavasti.

AA-ryhmä otti syksyn alkusarjasta parin tappion lisäksi nipun voittoja ja joulukuun alussa käyntiin pyörähtänyt jatkosarja oli Salamoiden näytöstä. 12 ottelusta kertyi 12 voittoa huikealla maalierolla +64. Edellinen tappio ryhmälle on tullut pitkälle viime vuoden puolella.

Joukkueen A-tason peliryhmä on myös suoriutunut kaudesta mallikkaasti. Voittoja ja tappioita on kertynyt lähes vuorotahtiin ja mikä tärkeintä, jokainen peluri on kehittynyt talven aikana hurjasti.

Peliryhmien menestyksen ja kehittymisen takana on tietysti mainio joukkuehenki ja oikeanlainen harjoittelu. Joukkuetta vetää nyt toista kautta kokenut valmentaja Pasi Pajunen, jonka johdolla peli on kehittynyt tasaisesti. Joukkueeseen on löytynyt myös useampia sitoutuneita apuvalmentajia, joiden panos joukkueelle on ollut merkittävä.

Eikä kehitystä ole tarkoitus jarrutella. Keväällä pelataan vielä turnauksissa muun muassa Tallinnassa ja Porissa ja sitten aloitetaan kesän treenikausi. Syksyllä Salamat 02 menee mukaan ylimmälle eli AAA-tasolle. Tuolle tasolle nousu on jo parin kauden ajan ollut selkeä tavoite, joka nyt siis toteutuu. Samalla toinen peliryhmä nousee myös sarjatasoa ylemmäs, eli AA-tasolle.

Mukaan mahtuu: tule kokeilemaan 15.4. klo 16.00

Kuluvan kauden aikana myös uusia pelaajia on liittynyt mukavasti joukkueeseen. Tällä hetkellä tulevan kauden pelaajavahvuus on 30 pelaajaa, mikä antaa hyvät puitteet toiminnalle ja pelaajien kehittymiselle. Uudet pelaajat ovat kuitenkin aina tervetulleita. Tavoitteellisuus ei ole välttämätöntä, vaan mukaan voi tulla myös harrastamaan. Kaikille löytyy taatusti omaa tasoa vastaavaa tekemistä.

Lisätietoa Salamoiden ikäkausijoukkueista löytyy osoitteesta www.salamat.fi. Kaikki vuonna 2002 syntyneet voivat myös tulla kokeilemaan treenejä Varuboden Areenalle 15.4. klo 16.00. Varusteiksi riittävät maila, luistimet ja kypärä.

Jokaisen menestystarinan takana ovat tietysti osaavat ja sitoutuneet taustajoukot. Salamat 02 haluaakin jo tässä vaiheessa kiittää joukkueen aktiivisia vanhempia ja yhteistyökumppaneita mainiosti sujuneesta kaudesta!

Teksti: Aki Laine

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0663 sekunnissa.