Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Jääkiekko Girls' Hockey Day houkuttelee tyttöjä jäälle 14.10.2012

Girls' Hockey Day houkuttelee tyttöjä jäälle 14.10.2012

Sähköposti Tulosta

Girls hockey day - Verkkonummi.fi

Jääkiekko ei ole pelkästään poikien laji. Se tuli selväksi Kirkkonummellakin viimeistään viime tammikuussa, kun HCK Salamat järjesti Girls' Hockey Day -tapahtuman Varuboden areenalla. Jäälle luisteli jo Salamoiden ikäkausijoukkueissa pelaavien tyttöjen lisäksi 33 uutta tyttöä innokkaana tutustuman uuteen

Tapahtuma oli osa kansainvälisen jääkiekkoliiton tyttöjen jääkiekkoviikonloppua, johon Suomessa osallistuttiin innokkaasti. Jäällä luisteli 1500 tyttöä ja naista. Vain USA:ssa oli enemmän osallistujia.

Tapahtuman myös rohkaisi tyttöjä aloittamaan uuden harrastuksen: Iloisen ensikokeilun innoittamana jääkiekkoilun aloitti parisenkymmentä tyttöä ja Salamoihin perustettiin ensimmäinen ihka oma joukkue tytöille. Tällä hetkellä joukkueessa on parisenkymmentä 2002-2007 syntynyttä innokasta naiskiekkoilijan alkua.

Ensi sunnuntaina 14.10 on kansainvälinen GHD-päivä. Myös HCK Salamat osallistuu tyttökiekon edistämiseen järjestämällä oman tapahtuman Varuboden areenalla. Silloin kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita tutustumaan jääkiekkoon turvallisesti osaavien ohjaajien kanssa klo 13:00 alkaen. Jäällä ovat mukana myös kaikki Salamoiden tyttöjoukkueen tytöt.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0673 sekunnissa.