Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Jääkiekko

Jääkiekko

Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

Kirkkonummen Salamoiden tyttöjoukkueen viime kausi sujui erinomaisesti ja sen kruunasi Suomen Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen antama palkinto vuoden nais- ja tyttökiekkoteosta. Valintaperusteissa kehuttiin pelaajien kehitystä, joukkueen menestystä, taustaorganisaation toimivuutta ja halukkuutta kouluttautua ja tehdä yhteistyötä. Mahtava tunnustus kirkkonummelaiselle jääkiekkoharrastukselle!

Viimeksi päivitetty ( 05.09.2014 08:28 )

Lue lisää...
 

Pupu kainalossa voitosta toiseen

Pupu kainalossa voitosta toiseen

Maskottipupu on päässyt juhlimaan voittoja toisensa perään, sillä Salamoiden tyttöjoukkueet ovat olleet voittamattomia. Kirkkonummen Salamoiden tyttöjoukkueilla on ollut huikea turnauskevät. Ns. GHD-tyttöjen (-04 syntyneet ja nuoremmat) joukkue on kiertänyt turnauksia Urjalassa, Heinolassa ja Porissa. Joukkue on voittanut kaikki pelinsä selvin numeroin. E-tyttöjoukkue taas kävi Piispalassa, missä vain Mikkelin Jukurit ylsi tasapeliin, ja Salamat olivat turnauksen paras maalieron 23 - 4 perusteella.

Viimeksi päivitetty ( 16.04.2014 09:57 )

Lue lisää...

Salamat 02 pelannut huippukauden

Salamat 02 pelannut huippukauden

Kirkkonummen Salamoiden 2002 –syntyneiden jääkiekkojoukkue on pelannut menestyksekkään kauden. Joukkueen ylemmällä eli AA-tasolla pelannut ryhmä on kerännyt lähes pelkästään voittoja ja A-tason peliryhmäkin on menestynyt mukavasti.

Lue lisää...

Reilua peliä

Reilua peliä

Jääkiekkoliiton Uudenmaan alueen Fair Play palkinnot jaettiin 25.4. Helsingin jäähallilla. Liitto palkitsee pelaajat seurojen ehdotusten perusteella ja myös HCK Salamoiden reilut pelaajat saivat ansaitsemansa palkinnon. Kuvasta päätellen tyttöjen Erica Grönlund (oik.) ja Erica Korhonen olivat iloisia saamastaan tunnustuksesta, eikä Salamoiden vuoden valmentajaksi valittu Pasi Pajunenkaan tyytymättömältä näyttänyt.

Viimeksi päivitetty ( 26.04.2013 10:53 )

Lue lisää...

Girls' Hockey Day houkuttelee tyttöjä jäälle 14.10.2012

Girls' Hockey Day houkuttelee tyttöjä jäälle 14.10.2012

Jääkiekko ei ole pelkästään poikien laji. Se tuli selväksi Kirkkonummellakin viimeistään viime tammikuussa, kun HCK Salamat järjesti Girls' Hockey Day -tapahtuman Varuboden areenalla. Jäälle luisteli jo Salamoiden ikäkausijoukkueissa pelaavien tyttöjen lisäksi 33 uutta tyttöä innokkaana tutustuman uuteen

Lue lisää...

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.068 sekunnissa.