Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Jalkapallo Romuista eroon jalkapallon ja maapallon hyväksi

Romuista eroon jalkapallon ja maapallon hyväksi

Sähköposti Tulosta

Romua - Verkkonummi.fi

Kaikki, joilla on lapsia, joutuvat nykyisin mukaan erilaisiin rahankeräystalkoisiin. Sukkien, keksien ja ylihintaisten pesuaineiden myyminen tutuille ja tuntemattomille on rankkaa puuhaa. Joskus rahaa onnistutaan keräämään myös tapahtumilla, joissa kaikki voittavat. Tällaiset projektit ovat kerrassaan upeita. AC Kirkkonummen C-tytöt ovat löytäneet loistavan tavan ansaita rahaa ja auttaa samalla kaikkia kirkkonummelaisia pääsemään eroon turhasta metalliromusta.

Lojuuko pihallasi ruostunut, pieneksi jäänyt lasten pyörä? Onko keittiösi kaapissa kasa paistinpannuja, joita et ole saanut aikaiseksi viedä kierrätykseen? Onko vanha grillisi sanonut lopullisesti työsuhteensa irti? Kevätsiivous kannattaa aloittaa heti, sillä nyt pääset romuista helposti eroon tuomalla ne ensi viikonloppuna jalkapallojoukkueen pystyttämiin keräyspisteisiin. Keräyspisteistä romu kuljetetaan Kuusakoski oy:lle kierrättäväksi, joten hanke hyödyttää myös luontoa.

Keräyspisteitä on kaksi: Kirkkonummen urheilupuisto, Vanha Rantatie 8, Kirkkonummi ja Lähi-Tapiola Sport Center, Masalantie 346, Masala. Romuja otetaan vastaan 12–13.4.2014 klo 10–18. Ellet itse pääse tuomaan romujasi, ACK:n ahkerat isät ja äidit tarjoutuvat jopa noutamaan niitä lähialueilta. Asiaa kannattaa tiedustella joukkueenjohtaja Jaana Hagelbergilta, puh. 050 566 8270 tai vastuuvalmentaja Antti Perkiöltä, puh. 050 511 2519.

Metallinkeräyksessä kerätään mm. kiukaat, kattilat, paistinpannut, metallitölkit ja – pakkaukset, sähköjohdot, polkupyörät, ruohonleikkurit, kattopellit ja muut metallit, autojen ja veneiden akut (merkintä Pb), sähkö- ja elektroniikkalaitteet (ei kylmälaitteita), autonrenkaat (ilman vanteita).

Keräykseen ei oteta vastaan ongelmajätettä (maalit, liuottimet, öljyt), kylmälaitteita (jääkaapit, pakastimet), kaasupulloja, rakennusjätettä ja huonekaluja.

Kuva: Paul Goyette

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 10.04.2014 09:23 )  

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.1076 sekunnissa.