Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu Jalkapallo

Jalkapallo

Romuista eroon jalkapallon ja maapallon hyväksi

Romuista eroon jalkapallon ja maapallon hyväksi

Kaikki, joilla on lapsia, joutuvat nykyisin mukaan erilaisiin rahankeräystalkoisiin. Sukkien, keksien ja ylihintaisten pesuaineiden myyminen tutuille ja tuntemattomille on rankkaa puuhaa. Joskus rahaa onnistutaan keräämään myös tapahtumilla, joissa kaikki voittavat. Tällaiset projektit ovat kerrassaan upeita. AC Kirkkonummen C-tytöt ovat löytäneet loistavan tavan ansaita rahaa ja auttaa samalla kaikkia kirkkonummelaisia pääsemään eroon turhasta metalliromusta.

Viimeksi päivitetty ( 10.04.2014 09:23 )

Lue lisää...
 

Poikien jalkapallounelmille lisää toteutumismahdollisuuksia

Poikien jalkapallounelmille lisää toteutumismahdollisuuksia

KyIF on solminut HJK:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka antaa helsinkiläisille mahdollisuuden kuoria kerman kirkkonummelaisten jalkapalloharrastajien joukosta. Samalla sopimus avaa ovia monille kirkkonummelaisille jalkapallon harrastajille, jotka eivät ehkä muuten pääsisi kehittymään lajissa omien kykyjensä mukaan.

Viimeksi päivitetty ( 21.03.2014 14:51 )

Lue lisää...

Hannu Tihinen kannusti positiivisuuteen Hymykuoppa-turnauksessa

Hannu Tihinen kannusti positiivisuuteen Hymykuoppa-turnauksessa

KyiF-02 järjesti yhteistyökumppaneiden tuella syyskuun viimeisenä viikonloppuna jalkapallon huipputurnauksen omalle ikäluokalleen. Hymykuoppa-turnaus 2012 Hyundai toi myös monet Suomen parhaista ikäkausijoukkueista Kirkkonummelle. Pelaajista suurin osa oli vuonna 2002 syntyneitä. Turnauksen kilpasarjan voitti Turun Nappulaliiga. Hopealle ylsi Kyif-02.

Palkinnot jakoi suomifutiksen legenda Hannu Tihinen. Hän oli vielä pari vuotta sitten Suomen maajoukkueen luotettava toppari. Lempinimi kertoo kaiken, Rautavuori.

Viimeksi päivitetty ( 05.10.2012 09:05 )

Lue lisää...

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0705 sekunnissa.