Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Urheilu

Urheilu

Karatekat kisaavat Kirkkonummella

Karatekat kisaavat Kirkkonummella

Lauantaina 27.9.2014 järjestetään Kirkkonummen keskustan väestösuojassa isot karatekilpailut. Paikalle ovat tulossa niin Suomen huippukaratekat kuin pienet ja innokkaat tulevat huiput – ja kaikki sarjat siltä väliltä. Kaikkien karatesta ja sen tekniikoista kannattaa siis suunnata koko päivän kestäviin kisoihin.

Lue lisää...
 

Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

Tervetuloa mukaan tyttökiekkoon!

Kirkkonummen Salamoiden tyttöjoukkueen viime kausi sujui erinomaisesti ja sen kruunasi Suomen Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen antama palkinto vuoden nais- ja tyttökiekkoteosta. Valintaperusteissa kehuttiin pelaajien kehitystä, joukkueen menestystä, taustaorganisaation toimivuutta ja halukkuutta kouluttautua ja tehdä yhteistyötä. Mahtava tunnustus kirkkonummelaiselle jääkiekkoharrastukselle!

Viimeksi päivitetty ( 05.09.2014 08:28 )

Lue lisää...

Nuorten purjehtijoiden armada saapuu Kantvikiin

Nuorten purjehtijoiden armada saapuu Kantvikiin

Vuoden päästä heinäkuussa Kantvik täyttyy purjehtivista pohjoismaisista nuorista, kun nuorten PM-kisat järjestetään Kantvikinlahdella. Mutta sitä ennen on paljon tehtävää, jotta Kantvikin venesatama saadaan kisakuntoon. Kilpailuihin odotetaan jopa 750 osallistujaa. He ovat iältään 10-18 -vuotiaita ja purjehtivat mahdollisesti jopa 8 eri veneluokassa. Nuorimmat kilpailevat optimistijollilla, kokeneimmat 29:llä.

Viimeksi päivitetty ( 04.06.2014 15:46 )

Lue lisää...

KyIF:in 2001 syntyneille käsipallotytöille kultaa Siuntio Cupissa

KyIF:in 2001 syntyneille käsipallotytöille kultaa Siuntio Cupissa

Viime viikonloppuna 16.-18.5 pelattiin perinteinen käsipallon ulkoturnaus Siuntio Cup Siuntion keskustassa. Aurinkoinen ja lämmin keli hemmotteli sekä pelaajia, että valtavin joukoin kannustamaan tulleita vanhempia, sukulaisia, ystäviä ja muita käsipallon ystäviä. KyIF:in 2001 syntyneiden tyttöjen joukkue oli mukana puolustamassa viime vuoden kakkossijaa.

Viimeksi päivitetty ( 21.05.2014 14:31 )

Lue lisää...

Pupu kainalossa voitosta toiseen

Pupu kainalossa voitosta toiseen

Maskottipupu on päässyt juhlimaan voittoja toisensa perään, sillä Salamoiden tyttöjoukkueet ovat olleet voittamattomia. Kirkkonummen Salamoiden tyttöjoukkueilla on ollut huikea turnauskevät. Ns. GHD-tyttöjen (-04 syntyneet ja nuoremmat) joukkue on kiertänyt turnauksia Urjalassa, Heinolassa ja Porissa. Joukkue on voittanut kaikki pelinsä selvin numeroin. E-tyttöjoukkue taas kävi Piispalassa, missä vain Mikkelin Jukurit ylsi tasapeliin, ja Salamat olivat turnauksen paras maalieron 23 - 4 perusteella.

Viimeksi päivitetty ( 16.04.2014 09:57 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 9

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0639 sekunnissa.