Haluatko arvion antiikkiesineestäsi?

23.05.2011 09:37  Kirkkonummi
Tulosta
antiikkia - Verkkonummi.fi
Kirkkonummi.
Ylen toimitus pyysi välittämään tietoa Antiikkia, antiikkia -ohjelman kuvauksista, jonne kaivataan ihmisiä ja antiikkiesineitä. Jos kotonasi asuu mielenkiintoisia esineitä, voit saada niistä lisätietoa tuomalla ne ohjelman asiantuntijoiden nähtäväksi. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua jo kuluvalla viikolla, jos haluaa varmasti mahtua mukaa.

YLE1:n suosikkiohjelmaa Antiikkia, antiikkia kuvataan taas, tällä kertaa Hangossa ja Inkoossa. Etsimme mukaan ohjelmaan paikallisia tarinoita, esineitä ja ihmisiä, ja toivomme teidän välittävän viestiä eteenpäin!

Arviointitilaisuudet järjestetään Hangon Casinolla tiistaina 31.5. alkaen klo 10 (Appelgreninite 10) ja keskiviikkona Westerby Gårdissa Inkoossa 1.6. alkaen klo 11 (Västerbyntie 95). Arvioijina paikan päällä ovat Tuija Peltomaa, Johanna Lindfors ja Hans Tritzschler. Arviointitilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ja toivomme ilmoittautumisia etukäteen. Ilmoittautua voi puhelimella numerossa 040 873 1513 tai sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Emme arvioi kirjoja, raamattuja, rahoja emmekä postimerkkejä.

Jo vuodesta 1997 nähty, palkittu ohjelmasarja on kasvanut katselijoiden kestosuosikiksi. Jokaisessa jaksossa kuullaan tarinoita sukupolvien ajan vaalituista aarteista, kohdataan yllättäviä löytöjä ja ennen kaikkea nautitaan mittaamaton määrä tunnearvoa.

Viimeksi päivitetty ( 23.05.2011 09:50 )