Kuninkaallisia hääkuvia Kirkkonummelta

30.04.2011 09:21  Kirkkonummi
Tulosta

hääkuvia - verkkonummi.fi

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häitä juhlistettiin perjantaina myös Suomessa. Britannian Suomen suurlähettiläs Matthew Lodge järjesti Helsingin residenssissään vastaanoton n. 150 henkilölle, kohderyhmänä mm. nuoret vaikuttajat ja tulevaisuuden lupaukset. Kirkkonummen omilla tulevaisuuden lupauksilla oli erityisrooli juhlien järjestelyissä.

Juhlatilaa koristivat mm. hääaiheiset piirustukset, joita olivat tehneet tulevaisuuden lupaukset niin Prästgårdsbackens daghemista Kirkkonummelta kuin Helsingin englantilaisesta ja kansainvälisestä koulusta. Prästgårdsbackenin ruotsinkielisessä päiväkodissa projektiin osallistui lapsia kolmesta ryhmästä. Tehtävää valmisteltiin kertomalla tulevista häistä sekä näyttämällä kuvia hääparista sekä Britannian lipusta. Myös häiden merkityksestä keskusteltiin. Lopputuloksena suurlähettiläs - Verkkonummi.fi

lähetystöllä oli näytillä 18 toinen toistaan upeampia teoksia Kirkkonummelta.

Suurlähettiläs Matthew Lodge ja puolisonsa Alexia olivat töistä kiitollisia, ja teokset kilpailivat ansiokkaasti huomiosta samanaikaisen suoran häälähetyksen kanssa. Piirustukset ovat lähetystössä vielä jonkin aikaa esillä, ennen kuin ne lähetetään eteenpäin hääparille.

Kuvia voi käydä katsomassa Britannian suurlähetystön nettisivuilla.

Kuvat ja teksti: Patrik Fagerström

Viimeksi päivitetty ( 30.04.2011 09:38 )