Mitt i Nyland on Kirkkonummen uusin lehti

28.04.2011 14:56  Kirkkonummi
Tulosta
MiT - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi
Kirkkonummi.
Kirkkonummi on saanut uuden lehden. Tai oikeastaan oman liitteen Västra Nyland -lehteen, mutta kaksi kertaa viikossa ilmestyvä Mitt i Nyland on kyllä ihan oikea lehti, jossa on kolme ihan oikeaa toimittajaa. Tiistaisin ja torstaisin kirkkonummelaiset saavat halutessaan lukea myös ruotsiksi, mitä vireässä kunnassamme tapahtuu.  

KSF Media Ab:n omistama Västra Nyland on tähän asti uutisoinut Kirkkonummen tapahtumia muiden läntisten Uudenmaan kuntien tapahtumien seassa, lähinnä toimittaja Olle Hakalan voimin. Konsernin hallinto päätti kuitenkin panostaa vahvemmin paikallisuuteen kaikissa yrityksen omistamissa lehdissä. Myös Kirkkonummen ja Siuntion uutistarjontaa haluttiin lisätä.

Niinpä maaliskuussa Olle Hakala sai seurakseen kaksi uutta toimittajaa, Jenny Paajeksen ja Mira Strandbergin, joita on aiemmin voinut kuulla radio Vegan taajuuksilla. Kolmikko sai käyttöönsä uudet toimitilat Säästöpankin naapurista.

Mitt i Nyland tulee Västra Nylandin välissä kaikille lehden tilaajille. Västra Nyland ilmestyy kuudesti viikossa, mutta vain Kirkkonummen ja Siuntion asioista kiinnostuneet voivat halutessaan tilata pelkät tiistain ja torstain numerot.

Luvassa on politiikkaa, ilmiöitä ja ihmisiä, kulttuuria ja urheilua. Toimittajien lisäksi lukijoiden iloksi ahkeroi muutama kolumnisti. Lehden sisältö pyrkii palvelemaan kummankin kunnan asukkaita mahdollisimman tasapuolisesti. Itse toimittajista Jenny asuu Siuntiossa ja Mira ja Olle asuvat Kirkkonummella.

Verkkonummen toimitus iloitsee tiedon lisääntymisestä ja toivottaa uudelle lehdelle onnea. MiN bil - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

(Ihan lievästi kateellisina kerromme vielä, että Mitt i Nylandin toimituksella on oma autokin. Jos satut bongaamaan MiN-auton kesäkuun loppuun mennessä, lähetä tekstari numeroon 13513. Kirjoita viestiin VN MIN BONGA ja tiedot siitä, missä ja milloin näit auton: osoite, päivämäärä ja kellonaika. Kaikkien oikein bonganneiden kesken arvotaan punainen Jopo, ja se, joka on bongannut MiNin useimmin, saa yllätyspalkinnon.)

Viimeksi päivitetty ( 28.04.2011 15:32 )