Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Ulkoverkko Viranomaiset varottavat varkaista ja tiedottavat tulvista

Viranomaiset varottavat varkaista ja tiedottavat tulvista

Sähköposti Tulosta

rankkasade - Verkkonummi.fi

Eilinen myrsky koetteli Raaseporia. Pelastuslaitos tiedottaa, että raju sade ja ukonilma aiheuttivat kymmeniä ilmoituksia hätäkeskukseen. Sademäärä oli useampi kymmenen millimetriä lyhyessä ajassa ja aiheutti teiden ja alueiden tulvimisen.

Poliisi puolestaan varoittaa lähinnä Espoon alueen mutta myös lähiympäristön moottoripyöräilijöitä varkaista.

Tulvista mittavat vahingot Raaseporissa

Vesi tulvi rakennusten kellareihin ja varsinkin teille ja alikulkupaikoille kerääntyi useampi kymmenen senttimetriä vettä. Autoja autettiin varsinkin alikulkuteillä, joihin ne jäivät jumiin. Kymmenkunta tietä sortui osittain tai kokonaan ja ne jouduttiin katkaisemaan liikenteeltä. Myös Karjaan rautatieasemalla oleva silta jouduttiin sulkemaan ajoliikenteeltä, sillä toisessa päässä maa sortui, niin että pilarit tulivat täysin esille.

Myös rakennukset kärsivät vesivahingoista. Muun muassa kaksi oppilaitosrakennusta tulvi. Salamat sytyttivät kaksi rakennuspaloa ja kolme maastopaloa.

Myrsky ei aiheuttanut henkilövahinkoja, mutta aineelliset vahingot nousevat useisiin satoihin tuhansiin.

KTM-merkkiset moottoripyörät vaarassa

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos puolestaan lähestyy moottoripyöräilijöitä median kautta. Espoossa on tämän vuoden aikana anastettu 11 KTM-merkkistä moottoripyörää. Määrä on poikkeuksellisen suuri verrattuna edellisvuosiin. Poliisi on kuulustellut kahta nuorta espoolaista miestä, joiden epäillään syyllistyneen osaan näistä anastuksista. Osa tapauksista on kuitenkin vielä selvittämättä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkintayksikkö kehottaa KTM-moottoripyörien omistajia kiinnittämään huomiota moottoripyöriensä suojaukseen esimerkiksi lisälukituksella tai moottoripyörän laittamisella lukittuun tilaan.

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut -Muumimamma-, 27.07.2013
Kyllä, Raaseporissa todellakin tulvi eilen!
Myös meidän rakennusvaiheessa oleva tonttimme (ei sentään talo!) kärsi vesivaurioita, kun kadulta vyöryi vesimassoja vieden mukanaan liittymätien murskeen ja lasten leikkipaikan hiekan. Murske jäi sentään omaan pihaan, hiekkaa on tänään lapioitu rajan toiselta puolelta takaisin ja monen monta kottikärryllistä on vielä lapioimattakin!

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 27.07.2013 11:36 )  

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0635 sekunnissa.