Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi

Tahdon

Sähköposti Tulosta

sormukset - Verkkonummi.fi

Tahdotko, että ihmiset ovat tasa-arvoisia sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta? Jos tahdot, voit kertoa sen allekirjoittamalla kansalaisaloitteen tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. 19.3 yöllä julkaistu aloite on tähän mennessä ( 19.3. klo 11.40) kerännyt jo 30 068 allekirjoitusta. Jotta lakialoite otettaisiin eduskunnan käsittelyyn, se tarvitsee 50 000 allekirjoitusta. Vaadittu määrä näyttää täyttyvän jo ensimmäisenä päivänä.

Kansalaisaloite.fi -sivulla voi allekirjoittaa myös muita lakialoitteita, kuten kansalaisaloite ruotsinkielen opiskelun muuttamiseksi valinnaiseksi tai kansalaisaloite eutanasialainsäädännön valmistelusta.

Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista tuntuu muodostuvan koko uuden kansalaisaloitelain testiksi: jos kansalaiset ilmaisevat mielipiteensä poikkeuksellisen vahvasti, niin kuin nyt näyttää käyvän, on mielenkiintoista seurata, mikä vaikutus kansalaisten tahdonilmauksella on kansanedustajien tähän asti sangen varovaiseen toimintaan. Jos tällä tahdonilmauksella ei ole vaikutusta, voidaan pohtia, onko kansalaisaloitteella mitään virkaa suomalaisessa yhteiskunnassa.

Jos kansalaisaloite.fi -sivusto osoittautuu näennäisdemokratian sijaan oikeasti toimivaksi, voimme jäädä mielenkiinnolla odottamaan, mitä tämän vuoden aikana avattava kuntalaisaloite.fi saa aikaiseksi.

Ellet siis ehdottomasti vastusta homoliittoja, käy tekemässä yhteiskunnallinen koe ja allekirjoita aloite. Klo 11.49 aloitteen on allekirjoittanut 31 275 ihmistä.

Kuva: Jeff Belmonte

Kommentit (5)Add Comment
...
Kirjoittanut Tahdon minäkin, 19.03.2013
50 000 ihmisen raja meni rikki puoli kolmelta.
...
Kirjoittanut .., 25.03.2013
avioliitto on naisen ja miehen välinen suhde
ja sillä siisti.
...
Kirjoittanut höh, 26.03.2013
oikeus avio-onneen kuuluu jokaiselle täysikäisille aikuiselle, ei pelkästään heterolle! Ei pitäisi olla tänä päivänä kovin vaikea asia ymmärtää...
...
Kirjoittanut .., 26.03.2013
onnea ei kukaan toisilta kiellä
avioliitto on perinne, joka kuuluu vain naisen ja miehen väliseen liittoon - ja niin myös pysyköön
ottakaa käyttöön pariliitto ja olkaat henkisesti onnellisia
...
Kirjoittanut Hyvän asian puolesta, 27.03.2013
"Perinteet" tulevat, muokkaantuvat ja menevät. Mikään ei ole ikuista vaikka joku on sen joskus ikivanhaan kirjaan raaputtanut. Maailma muuttuu Eskoseni, haluat tai et! Olkaamme pohjoismaissa suunnannäyttäjiä!

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 19.03.2013 12:04 )  

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0624 sekunnissa.