Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Ulkoverkko The Acoustic Guitar Project

The Acoustic Guitar Project

Sähköposti Tulosta

The acoustic guitar project

The Acoustic Guitar Project alkoi new yorkilaisen Dave Adamsin toiveesta saada lauluntekijät ja muusikot muistamaan se hetki, joka sai heidät aloittamaan musiikin tekemisen. Dave halusi saattaa muusikot takaisin alkulähteille: vain artisti ja akustinen kitara. Todennäköisesti jossakin omassa sopessaan vailla kosketusta arkimaailmaan. Ja varmasti ajantajunsa menettäneenä.

Dave päätti kokeilla, ja tehdä sivuston, jonne hän keräisi näitä hetkiä. Projekti lähti liikkeelle huhtikuussa 2012, ja etenee eri puolilla maailmaa. Ideana on laittaa kitara kiertämään, ja kun hetki on tallennettu, kitara liikkuu eteenpäin kuin viestikapula.

Muusikko valitaan projektiin, ja hänelle annetaan kouraan akustinen kitara, ja toiseen äänittävä nauhuri. Muusikolla on yksi viikko aikaa nauhoittaa oma laulunsa käyttäen vain annettuja välineitä. Editointi ei ole sallittua. Sitten välineiden on jatkettava matkaansa.

Projekteja on kolme kappaletta, numero 2 alkoi sattuman oikusta Helsingistä, kirkkonummelaisen Axel Ehnströmin luota. Dave tunsi Suomesta Radio Vegan toimittajan Nicole Hjeltin, ja tuli matkallaan moikkaamaan häntä. Kun Dave kertoi projektista Nicolelle, tämä innostui ja soitteli muutamille artisteille. Ensimmäinen joka tarttui ideaan oli juuri Axel Ehnström.

Mitä ja minkälaisia tarinoita matkan varrelta vielä löytyy, sitä ei tiedä kukaan etukäteen. Ja siksi idea onkin niin mielenkiintoinen. Katsokaa ja kuunnelkaa itse The Acoustic Guitar -projectin sivuilta.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 26.01.2013 19:21 )  

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0644 sekunnissa.