Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Ulkoverkko Mertaranta on palkintonsa ansainnut

Mertaranta on palkintonsa ansainnut

Sähköposti Tulosta

Larin Paraske - Verkkonummi.fi

Kalevalaisten Naisten Liitto on myöntänyt Larin Paraske -palkinnon urheilutoimittaja Antero Mertarannalle. Palkinto myönnetään vuosittain hyvälle puhujalle, mestarilliselle sanan taitajalle. Verkkonummen toimitus onnittelee Antero Mertarantaa ja toteaa, että harvoin mikään palkinto osuu paremmin paikalleen, kuin tämä.

 

Valintaansa Kalevalaiset naiset perustelevat näin:

"Antero Mertaranta on verbaalivirtuoosi, joka ei esittelyjä kaipaa. Hänen suomen kielensä on vivahteikasta, luovaa ja aina hyvien tapojen mukaista. Kalevalaisten Naisten Liitto myöntää vuosittain inkeriläisen runonlaulajan Larin Parasken nimeä kantavan palkinnon hyvälle puhujalle, sanan shamaanille, joka jatkaa runonlaulajien ja tarinankertojien perinnettä nykyajassa."

"Antero Mertaranta on kansakunnan ääni, taitava, loistava sanantaitaja, suuri selostaja, jonka vahva ammatillinen osaaminen kuuluu kaikessa työssä. Paitsi tiedot, myös tunteet välittyvät hänen sinivalkoisessa äänessään, jossa kuuluu suomalaisuus sen hohdokkaimmissa ulottuvuuksissa ja sävyissä. Hän pitää katsojat otteessaan ja välittää urheilutapahtuman hienoimman puolen: yhteenkuuluvuuden ja positiivisen energian. Hän pursuaa iloista peruspositiivista henkeä ja näyttää esimerkkiä innostumalla työstään kerta toisensa jälkeen."

Huikea kansanperinteemme ei ole kuollut ja kuopattu. Se elää, kehittyy ja muuttaa muotoaan.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0635 sekunnissa.