Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Tapahtumat Tietoja tapahtumista Vuotuinen rantalentisturnaus ilahduttaa Syviksellä

Vuotuinen rantalentisturnaus ilahduttaa Syviksellä

Sähköposti Tulosta

rantalentistä - Syvis - Verkkonummi.fi

Kuudes Kirkkonummen rantalentisturnaus järjestetään Syväjärven uimarannalla lauantaina 03.08.2013 aamusta alkaen. Nyt on vielä sopivasti muutama päivä aikaa saada kokoon kolmen hengen joukkue ja ilmoittautua mukaan kisaan. Aikaisempi lentopallokokemus ei ole tarpeen, sillä tarkoitus on pitää hauskaa eikä urheilla hampaat irvessä.

Erityisesti mukaan toivotaan naisia, sillä viime vuonna naisten oman sarjan toteutuminen jäi kiinni yhdestä joukkueesta. Miesjoukkueitakin mahtuu mukaan vielä muutama. Ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa 0503238005 tai sähköpostitse: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Ottelut pelataan lievennetyin rantalentissäännöin. Kun pelaamassa on kahden pelaajan sijaan kolme, palloista tulee pidempiä ja pelaaminen ei hengästytä heikompikuntoistakaan ihan liikaa.

Turnauksen järjestäjä Kirkkonummen Nuoriso-Urheilijoiden Matias Sjöman lupaa, että lauantaina on luvassa musiikkia ja rentoa meininkiä ja poutasääkin on tilattu, joten rannalle kannattaa tulla nauttimaan syväjärvestä ja auringosta ja ennen kaikkea rantalentopallosta.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 31.07.2013 16:03 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0635 sekunnissa.