Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Tapahtumat Tietoja tapahtumista Cruisailijat tulevat taas

Cruisailijat tulevat taas

Sähköposti Tulosta

KNC - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kirkkonummella on jo useana kesänä järjestetty Kirkkonummi Night Cruising – merkillinen tapahtuma, joka kerää paikalle joukon autoista ja autoilusta innostunutta väkeä. Cruisailijat pitävät autossa istumisesta niin paljon, että haluavat ajaa jonossa öisinkin.

Vapaaehtoisesti ja päämäärättömästi ajeleminen yhdessä tuttujen ja tuntemattomien kanssa on ilmeisen mukavaa, sillä cruising-ajoja järjestetään eri puolilla Suomea: Lappeenrannassa, Raumalla, Iisalmella, Helsingissä, Orimattilassa, Nastolassa, Kouvolassa, Toijalassa, Kajaanissa, Nummelassa, Kangasalla, Porissa... Kirkkonummelaiset ystävykset Ari Nerg ja Joakim Nurmi päättivät, että tännekin on saatava oma tapahtuma. Nyt KNC on jo perinne.

Kirkkonummi Night Cruising starttaa Varuboden Areenan parkkipaikalta 13.7.2013. Kokoontuminen alkaa klo 21.00 ja lähtö on tuntia myöhemmin klo 22.00. Autoletka suuntaa Volsin ja Evitskogin kautta Karjaan ABC:lle, jossa juodaan yhdessä kahvia ennen kuin lähdetään paluumatkalle klo 24.00. Paluumatka kulkee Siuntioon saakka samaa reittiä, mutta Siuntion kirkonkylällä käännytään kohti etelää ja ajetaan 51:stä pitkin Kirkkonummelle.

Retki kesäiseen yöhön houkuttelee. Kirkkonummi Night Cruising -tapahtumaan on jo Neppisauto - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

ilmoittautunut lähemmäs pari sataa autoa. Autoista kiinnostuneiden kannattaakin käydä katsomassa lauantaina Varuboden Areenan parkkipaikkaa, sillä aikaisempina vuosina paikalla on ollut hyvin erilaisia kulkuneuvoja: tuunattuja ja puunattuja, pyörien päälle nostettuja stereoita, vanhoja kaunottaria, kaksipyöräisiä menopelejä, mönkijöitä ja ihan tavallisia perheautoja. Pääasia, että välineessä on pyörät ja ajajalla malttia ajaa hiljaa ja turvallisesti.

Kommentit (7)Add Comment
...
Kirjoittanut tyhmä, 10.07.2013
onko tuo sama parkkipaikka kuin viimevuonna ? :)
...
Kirjoittanut paikkakuntalainen, 10.07.2013
Et oo tyhmä. On se sama paikka.
...
Kirjoittanut daa, 10.07.2013
Nyt kaikki isin liisarilla ruisaamaan. Eihän kukaan kehtaa mennä omalla tai äipän autolla ...
...
Kirjoittanut Herbderb, 11.07.2013
Muodinmukasesti veikkaan että kaikenlaiset rotta volkkarit yms. "vanteet vaihtoon ja etulippa kiinni maahan" tyyliset rottelot on aika kovassa huudossa ja micrat samoilla muutoksilla. Eihän siinä, ymmärtää sen että ku rahat menee kaljaan, niin tonnin autoa ku ruvetaan tuunaamaan ni ei siihen vanteita enempää saada laitettua ja kumienkin koossa on säästetty :D
Cruisingit kuitenkin ihan oikea paikka noille 80 heppasille kipoille, matkanopeus just sen mitä mittarissa numeroita riittää.
...
Kirjoittanut Kenne, 11.07.2013
Mikä ihmisiä vaivaa ?? :)
Toiset kerää postimerkkejä toiset pelaa roolipelejä jotkut jopa tuunaa parvekekukkiaan.
Miksi ei vain voi kunnioittaa toisten harrastuksia vaikka ne kuinka omasta mielestään ovat naurettavia.
Olisi mukava tietää millaisella pelillä edelliset ajelee...peruskipolla joita S-marketin pihassa on tusinassa viisitoista ja omansa tunnistaa vain painamalla hälittimen nappulaa jolloin valot vilkuttaa 'täällä mä oon'.
Tai mitä em. ihmiset harrastaa. Juoksevatko naurettavat trikoot päällä pitkin mettiä :) (sorry oli pakko matkia, kaikki kunnia lenkkeiliöille).
Se että ei ole rahaa ensimmäiseksi autoksi ostaa velaksi uudehkoa urheiluautoa ei saa olla este toteuttaa itseään auton tekemiseen oman makunsa mukaan joukosta erottumiseen.
Kaikki me olemme omissa harrastuksissamme olleet alussa naivin naurettavia...mutta se kuuluu asiaan....Ei taidemaalarinkaan ensimmäiset 'teokset' ole kovin kummallisia.
Tärkeintä on että ihmisillä on tekemistä ja että nuoret edes yrittävät toteuttaa itseään, oli se sitten tietokoneohjelman koodaamista, perhosten pyydystämistä tai kuten edellinen esimerkissään mainitsi Micran vanteiden vaihtamista.
Valtaosa jotka tänäpäivänä rakentaa kansainvälistäkin mainetta niittäneitä autoja ja moottoripyöriä ovat aloittaneet jonkun mopon ja/tai Corollan tuunaamisella.
Nimim. Kierrättäkää vanhaa rautaa. Ekoloogisesti terveempi vaihtoehto pitää vanha rauta hengissä kuin teettää uusi ekohybridi jonka akku on uusittava muutaman vuoden välein ja itsessään on jo suurempi ekolooginen rasite kuin muu auto.
...
Kirjoittanut .,.,.,.,., 11.07.2013
Saa ja pitää harrastaa, mutta se kavereitten kanssa yhdessä yhen tyylisuunnan mukanen "rakentaminen" ja jo viides volkkari menossa ei kaaheesti vaadi luovuutta tai omaa ajattelua, OK onhan niillä vähän erilainen ruostekuvio joillain jopa logo, vanteet niillä on pääsääntösesti myöskin samaa settiä, hunajakennoa ja huulta tai levitetyt pellit... Uusin villitys menee kans yli ymmärryksen, vasen etulokari erivärinen ku muu auto, sickerbombattu jne. teipattu tai maalattu, mitä vi**ua janipetterit?? vai onks se joku köyhänmiehen harlekiini volkkari? ei ollu varaa värjätä jokasta peltiä eriväriseks? Ps. autoni on sellanen että toista samannäköstä ei tuu suomessa vastaan, vaikka onki yleinen malli muuten ja se on sitä ittelleen laittamista ilman kavereiden mielipiteitä ja painostusta ja saa päitä kääntymään vähän enemmän ku mattavihree golf.
...
Kirjoittanut .,.,.,.,., 11.07.2013
Ja toki omaki on vaan huonosti tehty kopio, mutta erottunee massasta positiivisesti, ei ainakaa vielä oo näkyny naurunappulassa kuvia vaikka tosta usein kaupan parkkiksellaki käy täysin randomit kouluikäsestä vaariin näpsimässä kuvia, mikä on ihan hyvä ylläri itelle että kauppakassi herättää noinki paljon mielenkiintoa muissaki ku autoharrastajissa, itehän en sellanen ole.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 11.07.2013 18:55 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0669 sekunnissa.