Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

SPR tutuksi

Sähköposti Tulosta

SPR - Verkkonummi.fi

Punainen Risti on maailman suurin avustusjärjestö, se on pysyvästi läsnä lähes kaikkialla maailmassa. Ylivoimaisesti suurin osa Punaisen Ristin maailmanlaajuisesta humanitaarisesta työstä tehdään paikallistasolla. Suomessa on yli 500 paikallisosastoa, niistä kaksi toimii Kirkkonummella, suomenkielinen ja ruotsinkielinen osasto. Näkyvimpiä toimintamuotoja ovat ensiapu- ja ystävätoiminta sekä keräykset.

Haluaisitko toimia maailman suurimmassa avustusjärjestössä? Voisit tutustua erilaisiin ihmisiin ja tehdä jotain, mikä tuo apua ja iloa muille ja Sinulle itsellesikin. Tule tutustumaan toimintaamme ja löytämään oma tapasi olla mukana tässä vapaaehtoistyössä.

Suomen Punainen Risti esittelee toimintaansa SPR TUTUKSI-illassa torstaina 24.1.2013 klo 17.30 Kirjaston Porkkala-salissa.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua etukäteen 20.1. mennessä Helena Elomaalle, puh. 040 588 6434 tai sähköpostitse Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . Etukäteen ilmoittautuneet saavat tilaisuudesta todistuksen. Tilaisuuteen voi toki osallistua ilmoittautumattakin.

Lämpimästi tervetuloa!


Kuva: SPR

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0647 sekunnissa.