Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Tapahtumat Tietoja tapahtumista

Tietoja tapahtumista

Asunnottomien yö

Asunnottomien yö

Olen tavattoman hyväosainen ja onnekas: minulla on koko elämäni ollut katto pään päällä ja paikka, johon palata. Vain kerran olen kokenut, miltä tuntuu etsiä yöksi suojaa ukkosmyrskyltä ja pelottavilta yön kulkijoilta. Muistan, että ikkunaverhojen välistä tuikkiva kotien valo herätti suurta kateutta. Olin silloin kuitenkin liftaamassa Euroopassa ihan vapaasta tahdostani ja tiesin pian pääseväni takaisin ikiomaan sänkyyni. En osaa edes kuvitella, miltä tuntuu olla pysyvästi märkä, peloissaan ja ulkopuolella.

Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkolla vietetään perjantaina 17.10. asunnottomien yötä. Siellä kuullaan viisaita sanoja kirkkoherra Timo Postin, pastori Linus Stråhlmanin, Elisabet Rehnin ja Pekka Sinisalon suusta ja musiikkia Jaakko Löytyn, Kristian Meurmanin, Suora lähetys -yhtyeen ja Kulkuriveli Jamin esittämänä. Myös asunnoton saa äänensä kuuluviin.

Viimeksi päivitetty ( 16.10.2014 17:44 )

Lue lisää...
 

Matkalle maailman ympäri: koko perheen juhla Ljunghedassa lauantaina

Matkalle maailman ympäri: koko perheen juhla Ljunghedassa lauantaina

Osalla kirkkonummelaisista lapsista on erikoinen ongelma: he eivät halua perjantaisin lähteä koulusta eikä päiväkodista, koska viikonloppu ilman kavereita ja harrastuksia on niin tylsä. Kirkkonummella on pulaa lapsille sopivista tapahtumista ja mahdollisuuksista olla yhdessä.

Viimeksi päivitetty ( 03.10.2014 17:39 )

Lue lisää...

Vuotuinen rantalentisturnaus ilahduttaa Syviksellä

Vuotuinen rantalentisturnaus ilahduttaa Syviksellä

Kuudes Kirkkonummen rantalentisturnaus järjestetään Syväjärven uimarannalla lauantaina 03.08.2013 aamusta alkaen. Nyt on vielä sopivasti muutama päivä aikaa saada kokoon kolmen hengen joukkue ja ilmoittautua mukaan kisaan. Aikaisempi lentopallokokemus ei ole tarpeen, sillä tarkoitus on pitää hauskaa eikä urheilla hampaat irvessä.

Viimeksi päivitetty ( 31.07.2013 16:03 )

Lue lisää...

Cruisailijat tulevat taas

Cruisailijat tulevat taas

Kirkkonummella on jo useana kesänä järjestetty Kirkkonummi Night Cruising – merkillinen tapahtuma, joka kerää paikalle joukon autoista ja autoilusta innostunutta väkeä. Cruisailijat pitävät autossa istumisesta niin paljon, että haluavat ajaa jonossa öisinkin.

Viimeksi päivitetty ( 11.07.2013 18:55 )

Lue lisää...

Kahdeksansataa koiraa kilpailee Kirkkonummella agilityn mestaruudesta

Kahdeksansataa koiraa kilpailee Kirkkonummella agilityn mestaruudesta

Ensi viikonloppuna,14.-16.6.2013, keskustan urheilukentällä ei pelatakaan jalkapalloa. Siellä juoksee, hyppii, kiipeilee ja pujottelee kahdeksansataa koiraa. Kirkkonummen Kennelkerho on saanut järjestettäväkseen agilityn SM-kilpailut, jotka tuovat kolmena päivänä vipinään ja hännänheilutusta Kirkkonummen keskustaan.

Viimeksi päivitetty ( 12.06.2013 10:14 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 5

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0636 sekunnissa.