Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Tapahtumat Harrastekurssit Ilmoittautumisrumba on kohta käsillä

Ilmoittautumisrumba on kohta käsillä

Sähköposti Tulosta

Piirtäjä - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kirkkonummi. Syksy voisi hyvin olla uusivuosi, niin täynnä uusia alkuja se on. Koulun lisäksi erilaiset harrastukset ja kurssit pyörähtävät käyntiin ja jatkuvat usein kevääseen asti. Ihmiset ovat kesän jäljiltä niin täynnä energiaa, että he uskovat jaksavansa ja ehtivänsä mitä vain, joten kurssit ja joukkueet täyttyvät yllättävän nopeasti.

Jos siis haluaa työn tai koulunkäynnin lisäksi harrastaa jotakin ylimääräistä, on syytä pitää silmällä ilmoittautumispäiviä. Verkkonummen toimitus on kerännyt muutamia ilmoittautumispäiviä netin uumenista, mutta koska yhdistyksiä on Kirkkonummella satoja, kaikkien suosikkiharrastukset eivät varmasti löydy Verkkonummesta. Aktiivit, meille voi lähettää tietoja!

Eniten erilaisia kursseja Kirkkonummella löytyy Kansalaisopiston opinto-ohjelmasta, joka jaetaan 11.8. jokaiseen kirkkonummelaiseen kotiin. Kursseille mahtuu vain noin 8500 ensimmäistä, joten on syytä olla tarkkana ja pitää puolensa. Syksyn kursseille ilmoittautuminen alkaa 16.8.2010 klo 07.30. Kansalaisopiston liikunnan kursseille voi kuitenkin ilmoittautua vasta 17.8.2010 klo 07.30 alkaen.

Musiikkiopistoon ja kuvataidekouluun pyrittiin ja ilmoittauduttiin jo keväällä. Jos haluaa harrastaa musiikkia, se onnistuu kyllä muuallakin: Jamkids on paraikaa käynnissä, samoin ilmeisesti Taidekoulu Tretjakovin, mutta heidän sivustonsa kaipaa päivitystä. Kuorojen koelauluja voi yleensä suorittaa sopimuksen mukaan, joten jos laulamaan halajaa, kannattaa vierailla tarkoitukseen sopivien kuorojen sivuilla. Esimerkiksi Kirkkonummen Kamarikuoro toivottaa uudet tulokkaat tervetulleiksi koelauluun tiistaisin klo 18.00 Kirkkonummen seurakuntatalon musiikkisaliin. Muita kuoroja kannattaa etsiä Verkkonummen yhdistyssivuilta ja kysellä seurakunnasta.

Kirkkonummen tanssiyhdistyksen sivuilla kerrotaan, että syksyn lukujärjestys löytyy Balettitanssijoita - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

netistä 15.8. alkaen ja silloin otetaan myös ilmoittautumisia vastaan. Myös vanhojen oppilaiden on ilmoittauduttava uudestaan. TanssiDans puolestaan kertoo, että syksyn ohjelma päivitetään elokuun aikana ja tunnit alkavat pyöriä syyskuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu ensimmäisellä tunnilla.

Yllättävää kyllä yksi vaikeimmin aloitettavista harrastuksista Kirkkonummella on partio. Kirkkonummella ja monella muullakin maaseutupaikkakunnalla lippukuntia vaivaa krooninen pula aikuisista johtajista. Tästä seuraa, että uusia, pieniä sudenpentuja voidaan ottaa huomattavasti vähemmän kuin tulijoita olisi. Lippukuntiin kannattaa olla yhteydessä pikaisesti ja ottaa selvää tilanteesta, sillä jos uusia ilmoittautujia ylipäätään voidaan ottaa vastaan, se tapahtunee heti koulujen alettua.

Urheilumahdollisuuksia Kirkkonummella riittää. Kurssit kyllä täyttyvät syksyllä melko vauhdikkaasti, mutta loppusyksystä voi tilaa tiedustella uudestaan, sillä kesän energiavarat on äkkiä käytetty ja sitten hyvät päätökset vain unohtuvat. Lasten urheiluharrastukset ovat yleensä pitkäkestoisempia kuin aikuisten, joten liikkuvaisten lasten vanhempien on syytä tarkkailla seurojen nettisivuja.

Uimareita - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Uimaseura Kirkkonummen Gladiuksen ilmoittautuminen alkaa 6.8.2010 klo 13.00. Gladiuksen suosituimmat kurssit täyttyvät minuuteissa.

Kirkkonummen Urheilijoiden lasten liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 10.8. ja se tapahtuu sähköpostitse. Aikuisten ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, ellei toisin mainita ryhmän tiedoissa.

Vauhdikkaille pienille tytöille kerrottakoon, että Barbifutis alkaa syyskuussa. Sinne voi ilmoittautua vaikka heti.

Kukaan ei yleensä vapaaehtoisesti ilmoittaudu vanhempainyhdistyksiin, niihin yleensä joudutaan. Mutta voi niissäkin olla mukavaa. Ja ainakin osallistumalla voi osoittaa jälkikasvulle, että on kiinnostunut. Siis jos on kiinnostunut.

Verkkonummen yhdistyssivuilla on enemmänkin yhdistyksiä, joiden alkavaa toimintaa voi tutkailla linkkien kautta. Ja metsään voi mennä ilmoittautumattakin.

Kuva uimareista: Neil Gould

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 04.08.2010 20:43 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0647 sekunnissa.