Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Tapahtumat Harrastekurssit Lupauksia lunastamaan

Lupauksia lunastamaan

Sähköposti Tulosta

liikuntaa - Verkkonummi.fi

Uuteen vuoteen kuuluu katteettomien lupausten antaminen: jouluähkyssä maatessa tulee helposti vakuuttaneeksi itselleen, että uuden vuoden jälkeen alkaa uusi, terveellisempi elämä. Jotta lupausten pitäminen olisi helpompaa, etsimme kunnan liikunta- ja urheiluyhdistysten sivuilta hyviä vinkkejä uusien liikuntaharrastusten aloittamiseksi.

Gladiuksella on vielä joitakin vapaita paikkoja lasten ja aikuisten kursseilla. Esimerkiksi aikuisten ja lasten yhteisessä vesipeuhussa ja on vielä tilaa. Kursseihin voi tutustua ja ilmoittautua Gladiuksen sivuilla.

Dojo Masalassa, Aktia Sport Centerissäi 10.1. käydä tutustumassa Hoi Jeon Moo Sool -nimiseen lajiin. Jos näytös saa innostumaan, voi sen jälkeen myös ilmoittautua alkeiskurssille. Lajia voi myös kokeilla ennen ilmoittautumista kurssille, kun ottaa seuraan yhteyttä nettisivujen välityksellä.

Kuntonyrkkeily on vanha laji, vaikka se Suomessa tulikin suosituksi vasta pari vuosikymmentä sitten. Veikkolassa sitä voi harrastaa Veikkola Boxing Clubin salilla melkein päivittäin. Mukaan mahtuvat niin kokeneet kuin aloittelevatkin kuntonyrkkeilijät. Lajia kannattaa kokeilla, jos kärsii niskan ja hartiaseudun lihakivuista, joita päätetyöskentely usein synnyttää. Samalla voi päästä eroon muistakin työn aiheuttamista patoumista, jos kuvittelee säkin tilalle jonkun muun. 

Aivan toisenlaista liikuntaa tarjoaa Veikkolan Veikkojen K-65 ryhmä, jossa tavoitellaan liikkuvuuden, tasapainon ja lihaskunnon ylläpitäminen ja parantamista ikäihmisille sopivilla tavoilla. Toimintaa on tarkoitus muokata yhdessä osallistujien toiveiden mukaan.

Ihan pienet veikkolalaiset ja muutkin kiinnostuneet taas voivat opetella hiihtämistä Kirkkonummen hiihtoseuran Muumihiihtokoulun merkeissä. Siis jos sää sallii. Eri-ikäisille ja -taitoisille lapsille suunnatut ryhmät aloittavat 14.1., jos lunta on. Muussa tapauksessa kannattanee olla yhteydessä seuraan ja kysellä seuran suunnitelmia tarkemmin.

Jos kuuluu jalkojenvapautusliikkeeseen, eikä kestä ajatusta ylimääräisten jatkopalojen kiinnittämisestä jalkoihin, voi vapautta jalat tanssimalla. Siihen on Kirkkonummella runsaasti uusia mahdollisuuksia: Kirkkonummen tanssiyhdistys tarjoaa muun muassa folkjamin kokeilutunnin 8.1. uimahallin liikuntasalissa. Nettisivujen mukaan laji on riemukas, juureva ja maanläheinen. Terminologiasta huolimatta lajilla tuskin on yhteyttä viininviljelykseen, mutta sitä kannattaa ehkä kokeilla siitä huolimatta.

Tanssi-Dans puolestaan tarjoaa kilpatanssista kiinnostuneille uusia ryhmiä sekä lapsille että aikuisille. Ja jos haluaa tanssia mutta ei kilpailla, voi tutustua  tuohon jaloon lajiin Tanssin ilo ry:n alkeis- ja jatkokursseilla.

Jos seurojen kurssit täyttyvät liian nopeasti, kaupalliselle puolelle mahtuu aina mukaan. Zumbaa, kahvakuulaa, saunajoogaa, putkistoa, afrikkalaisia tansseja: tarjonta on runsasta ja erinomaisen terveellistä.

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut Lauran Liikuntapalveut, 05.01.2012
ja Lauran Liikuntapalveluista (www.lauranliikuntapalvelut.fi) löydät mm. Zumba-,Zumbatoning,Piloxing-,Kuntonyrkkeily-,syvävenyttely- ja tanssitunnit! Kaikki tunnit 8€:n kertamaksulla,ei ennakko-ilmoittautumista eikä sitovia jäsenmaksuja! Tervetuloa:)

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 04.01.2012 17:38 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0643 sekunnissa.