Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Tapahtumat Harrastekurssit

Harrastekurssit

Lupauksia lunastamaan

Lupauksia lunastamaan

Uuteen vuoteen kuuluu katteettomien lupausten antaminen: jouluähkyssä maatessa tulee helposti vakuuttaneeksi itselleen, että uuden vuoden jälkeen alkaa uusi, terveellisempi elämä. Jotta lupausten pitäminen olisi helpompaa, etsimme kunnan liikunta- ja urheiluyhdistysten sivuilta hyviä vinkkejä uusien liikuntaharrastusten aloittamiseksi.

Viimeksi päivitetty ( 04.01.2012 17:38 )

Lue lisää...
 

Vannetanssi aiheuttaa riippuvuutta

Vannetanssi aiheuttaa riippuvuuttaKirkkonummi. Virallisesti se on vannetanssia. Alkuperäinen mini on hoopdance eli hoop eli hooppaus. Veikkaan kuitenkin että huuppaukseksi se muuttuu, kunhan yleistyy, sillä suomalaisilla on tapana kirjoittaa sanat niin kuin ne lausutaan. Mutta oli laji nimeltään mikä tahansa, se on sen verran hauskaa, että se aiheuttaa riippuvuutta.

Viimeksi päivitetty ( 13.09.2011 16:35 )

Lue lisää...

Kesän puisto Jang Su

Kesän puisto Jang SuKirkkonummen Hoi Jeon Moo Sool järjestää kesäliikuntaa kaikille! 

Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18-19 Dojo Masalan / Aktia Sport Centerin edustalla nurmikolla. Koska Jang Su pidetään ulkona on tapahtumilla luonnollisesti säävaraus. Peruutuksista ilmoitetaan sekä Kirkkonummen Hoi Jeon Moo Sool'in nettisivuilla että Facebookissa.

Jang Su treenit ovat kaikille avoimia eli mukaan voi ottaa vaikka äidin tai naapurin! Eikä maksa mitään. Jos sinullo on oma jumppamatto, se kannattaa ottaa mukaan, sillä treenissä on myös maasta tehtäviä liikkeitä.

 

Viimeksi päivitetty ( 28.06.2011 10:59 )

Ensi kesänä melomaan?

Ensi kesänä melomaan?

Kirkkonummen melojat - Kyrkslätt Paddlare Ry järjestää melonnan alkeiskurssin viikolla 23. Aiempaa melontakokemusta ei tarvita.

Maanantaina 6.6.2011 on teoriaosuus klo 18-20.30 Kirkkonummen uimahallin kokoustilassa. Käytännön melontaosuus on vaihtoehtoisesti joko keskiviikkona 8.6. tai torstaina 9.6. klo 18-21 KiMPan melontakeskuksessa Linlossa.

Viimeksi päivitetty ( 26.05.2011 17:56 )

Lue lisää...

Avoimet ovet sunnuntaina 29.8.: Nykytanssia, lastentanssia, balettia, dance MTV, MiDance® LatinShow...

Avoimet ovet sunnuntaina 29.8.: Nykytanssia, lastentanssia, balettia, dance MTV, MiDance® LatinShow...

Kirkkonummen tanssiyhdistys aloittaa syksyn toiminta avoimella ovella Köpas -talossa Masalassa. Silloin jokaisella on mahdollisuus kokeilla MiDancea, lastentanssia, nykytanssia, balettia, dancea MTV kun tanssiyhdistyksen opettajat ovat paikalla opettamassa uudessa peilisalissa. Syksyn opetus jatkuu Kirkkonummen lisäksi myös Siuntiossa. Veikkolan koululla järjestetään tanssinopetusta myös tänä vuonna. Pojilla on ikiomat breakdance ja streetdance -ryhmät. Opettajina jatkavat mm. Taija "Taya" Hinkkanen, Mira Koivisto, Pauliina Ruhanen, Leena Porri, Teemu Korjuslommi, Katja Törmälä ja Susanna Calcagno. Tiiviskurssit viikonloppuisin jatkuvat tänä syksynä. Koko lukujärjestys löytyy osoitteella www.kirkkonummentanssiyhdistys.fi.

Viimeksi päivitetty ( 01.11.2012 18:56 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 2

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0687 sekunnissa.