2 dl sokeria
2 kananmunaa
100g juoksevaa margariinia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhoja
1 tl vaniljasokeria
½ dl maitoa
2 rkl kaakaojauhetta
3 rkl kirsikkahilloa
2 murskattua kaurakeksiä (tai korppujauhoja)
Vatkaa sokeri sekä munat vaahdoksi, lisää juokseva margariini ja maito. Sekoita vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään ja lisää ne jatkuvasti sekoittaen seokseen. Ota taikinasta noin 1/3 osa ja sekoita siihen kaakaojauhe, (lisää pieni loraus maitoa jos tuntuu että on liian paksua). Sekoita toiseen osaan taikinaa kirsikkahillo ja sekoita niin että taikina on tasaista.
Laita taikina kerroksittain voideltuun kaurakeksimurskalla vuorattuun kakkuvuokaa ja paista 175 asteisessa uunissa noin 45 min.
Ohje ja Kuva: Dick Lindertz
