Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Ruoka Sinappinen tonnikalapasta

Sinappinen tonnikalapasta

Sähköposti Tulosta

Sinappitonnikalapasta - Verkkonummi.fi

Tonnikalapasta on monessa taloudessa se ruoka jota syödään kun ei keksitä muutakaan. Se on helppo, nopea, edullinen ja terveellinen. Välillä sitä on kiva vähän "tuunata", ja aina ei mene ihan niin kuin Strömsössä, mutta sitten joskus kokeiluista syntyy uusi suosikki. Tämä variaatio tonnikalapastasta on ehdottomasti yksi omista suosikeistani.

200g pastaa (kuivana)
1 purkki tonnikalaa,
2 rkl dijonsinappia,
4 rkl oliiviöljyä,
1 tl sitruunamehua,
½ tl suolaa
ripaus kurkumaa (antaa pääasiassa väriä)
ripaus mustapippuria
1 dl rypsikermaa (tai pastan keitinvettä)

Laita pasta kiehumaan. Kun se on valmis, lisää wokiin tai paistinpannuun oliiviöljyä ja tonnikalaa (voit käyttää myös valmiiksi öljyssä olevaa tonnikalaa). Kun tonnikala alkaa lämmetä, lisää siihen sinappi ja sitruunamehu. Kun seos on tasaista, lisää vielä rypsikermaa (tai keitinvettä pastasta), suola, pippuri ja kurkuma. Kaada seokseen kuuma pasta ja sekoita kunnolla. Jos ainekset eivät sekoitu kunnolla, lisää nestettä.

Testi ja kuva: Dick Lindertz

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 19.01.2014 12:34 )  

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0675 sekunnissa.