Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Ruoka

Ruoka

Hiihtoloman herkullinen pataruoka

Hiihtoloman herkullinen pataruoka

Porsaanliha, olut, pippuri ja porkkanat sopivat makujen suhteen erinomaisesti yhteen, vaikka ei ehkä heti siltä kuulostakaan. Huomasin tämän yhdistelmän kun olin olutmaistiaisissa, joissa oluen kanssa tarjottiin näitä aineksia sisältäviä ruokia. Maut sopivat hienosti yhteen, ja seuraavana päivänä tein samoista aineksista pataruuan. Ruoka saavutti maistajien keskuudessa heti suuren suosion, joten kokeilu ei jäänyt viimeiseksi kerraksi.

Lue lisää...
 

Sinappinen tonnikalapasta

Sinappinen tonnikalapasta

Tonnikalapasta on monessa taloudessa se ruoka jota syödään kun ei keksitä muutakaan. Se on helppo, nopea, edullinen ja terveellinen. Välillä sitä on kiva vähän "tuunata", ja aina ei mene ihan niin kuin Strömsössä, mutta sitten joskus kokeiluista syntyy uusi suosikki. Tämä variaatio tonnikalapastasta on ehdottomasti yksi omista suosikeistani.

Viimeksi päivitetty ( 19.01.2014 12:34 )

Lue lisää...

Nopeat lime-muffinssit

Nopeat lime-muffinssit

Jos joulutortut kyllästyttävät, voi hyvin kokeilla jotain aivan uutta – etenkin jos se ei vaadi kohtuuttomasti aikaa tai vaivannäköä. Verkkonummen ruokaekspertti Dick tarjoaa meille sitrusvaihtoehdon ainaiselle luumuhillolle.

Lue lisää...

Vihreä linssikookoskeitto

Vihreä linssikookoskeitto

Ruokatoimittajamme Dick tarjoilee meille tällä kertaa vaihtoehdon perinteiselle hernekeitolle. Intialainen linssikeitto muistuttaa maultaan hernekeittoa, mutta ei sisällä lihaa. Silti siinä on runsaasti proteiineja – ja häivähdys eksotiikkaa.

Lue lisää...

Täyttävät ja näyttävät italialaiset jättilihapullat

Täyttävät ja näyttävät italialaiset jättilihapullat

Lihapullat ovat koko perheen suosikkiruoka ja jonkinlainen lihapullaresepti kuuluu lähes jokaiseen ruokakulttuuriin. Tällä kertaa ohjeena hiukan erikoisempi variaatio, jossa ei tarvitse syödä kuin yksi lihapulla.

Jauhelihauudistus toi uusia jauhelihapaketteihin uusia nimikkeitä, jotka paremmin kuvaavat lihan laatua: jos liha on nimeltään paistijauheliha niin on se myös tehty paistista (ja kilohinta on sen mukainen). Rasvaprosenttikin on nykyään yleensä selkeästi esillä, mikä on mukavaa terveellistä ruokavaliota noudattavien kannalta.

Viimeksi päivitetty ( 23.09.2013 17:24 )

Lue lisää...
Sivu 2 / 12

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0639 sekunnissa.