Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Ruoka

Ruoka

Kirsikkatiikerikakku

Kirsikkatiikerikakku

Kahvikakut ovat siitä hyviä että ne säilyvät useita päivä hyvinä, joten on hyvä syy kutsua ystävät kahville upeampanakin päivänä. Pidän paljon kirsikoiden mausta joten käytän kirsikoita paljon leivonnassa ja kirsikan kanssa sopii tumma suklaa tai kaakao, joten tämä tiikerikakku jossa on kirsikkahilloa on yksi kahvipöytäni suosikkeja

Viimeksi päivitetty ( 27.09.2014 09:16 )

Lue lisää...
 

Makaronilaatikko

Makaronilaatikko

Lihamakaronilaatikko on vain yksinkertaisesti hyvää, minkäs sille voi! Houkutus muuttaa perusohjetta on kuitenkin joskus suuri. Sen tuloksena on tosin liiankin usein kaino pyyntö ruokapöydästä: "Tämä on ihan hyvää mutta teethän seuraavalla kerralla ihan tavallista lihamakaronilaatikkoa."

Lihattoman version tekeminen on helppoa: Korvaa lihaliemikuutio kasvisliemikuutiolla ja jauhelihan tilalla voit käyttää ruskeata soijarouhetta (katso turvotusohje pussista).

Viimeksi päivitetty ( 05.08.2014 18:17 )

Lue lisää...

Nopeat broilerisuikaleet marinara-kastikkeessa

Nopeat broilerisuikaleet marinara-kastikkeessa

Kesä, loma ja laiskuus. Jos on kuuma, ei keittiössä jaksa viipyä kovin pitkää aikaa. Siksi on mukavaa, että keittiömestarimme Dick tarjoilee meille tällä kertaa nopeasti valmistuvaa kastiketta, jota voi vielä soveltaa usealla eri tavalla, jos broileri ja pasta kyllästyttävät.

Viimeksi päivitetty ( 02.06.2014 08:51 )

Lue lisää...

Jogurttijäätelö tuli meidänkin kesäämme

Jogurttijäätelö tuli meidänkin kesäämme

Ulkona on ihanan lämmintä, vaikkei olla edes toukokuussa. Herkkujen syöminen on aina ajankohtaista, mutta tällä säällä on suorastaan pakko saada jäätelöä. Lukijat ja toimituksen vieraat ovat lähettäneet Dickille kiitoksia hyvistä resepteistä, ja toimitus uskoo, että jugurttijäätelöstä niitä tulee taas lisää.

Viimeksi päivitetty ( 26.04.2014 09:43 )

Lue lisää...

Vaivaton vehnä-kauraleipä padassa

Vaivaton vehnä-kauraleipä padassa

Patalevästä on tullut nettihitti ja ei syyttä: se on helppo tapa tehdä hyvää, lisäaineetonta leipää kotona. Mutta siinä on kuitenkin yksi haaste, nimittäin pitkä kohotusaika (12-18 tuntia jääkaapissa). Aina ei tule suunniteltua leivän leipomista noin hyvissä ajoin, joten otin reseptin kehittämisen haasteena. Ajatuksena oli tehdä leipä, jota ei tarvitse muotoilla tai vaivata, jonka kohotusaika on lyhyehkö ja joka valmistetaan samoin kuin alkuperäinen pataleipä kuumassa padassa tai kannellisessa uunivuoassa.

Lue lisää...
Sivu 1 / 12

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0635 sekunnissa.