Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi

Loman loppu

Sähköposti Tulosta

kesävärejä - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Lomat ovat mukavia. Ensin kuluu pari viikkoa huohottaessa. Sitä pohtii, ettei enää ikinä kykene tekemän töitä. Sitten aurinko tulee pilvestä. Yhtenä päivänä huomaa, että hengitys on tasaantunut eikä päätäkään enää särje jatkuvasti. Kolmas viikko on todella mukava. Neljännellä viikolla aukenevat silmät: kodista löytyy yllättävä määrä tahroja ja epäjärjestystä – paikoista jotka ovat piiloutuneet näkyville viimeiset viisi vuotta. Ja yhtäkkiä töihin palaaminen ei tunnu enää ollenkaan huonolta ajatukselta.

Karanneiden ajatusten kokoamiseen menee kuitenkin vielä jonkin verran aikaa. Siksi on erinomaista, että Verkkonummen kaksi ahkeraa avustajaa, Dick ja Kari, ovat kirjoitelleet silloinkin, kun toimitus on etsinyt itseään. Niinpä minulla on vielä pari päivää aikaa pohti, mistä olikaan kysymys.

Pidemmät lomamatkat on ehkä jo tehty, mutta lähieräilyä ehtii vielä hyvin harrastaa, joko lasten kanssa viimeisellä lomaviikolla tai viikonloppuisin – tai milloin vain eläkepäivien ratoksi. Eikä pidä unohtaa myöskään hyötyeräilyä. Ja sitten kotiin syömään hyvää perinneruokaa.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0651 sekunnissa.