Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Ohjeita Käyttäjäksi rekisteröityminen

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Sähköposti Tulosta

 

Joidenkin Verkkonummi.fi:n palvelujen käyttäminen on mahdollista vain rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröintiä edellytetään ilmaisen ilmoituksen jättämiseen ilmoitustauluun, tapahtumien ilmoittamiseen tapahtumakalenteriin, urheilukalenteriin ja kokouskalenteriin.

Keskusteluun voi osallistua ilman rekisteröitymistä, ja sama pätee myös juttujen kommentointiin.

Käyttäjäksi rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Jotta rekisteröitymiset olisivat aitoja, palvelu lähettää rekisteröinnin  yhteydessä varmistusviestin annettuun sähköpostiosoitteeseen. Viestissä olevaa linkkiä on klikattava tai se on kopioitava selaimen osoitepalkkiin rekisteröinnin varmistamiseksi. Vasta tämän jälkeen voit käyttää luomaasi käyttäjätunnusta ja salasanaa sivuille kirjautumiseen. Vaiva on varsin pieni, mutta toiminto tärkeä erityisesti ilmoitustaulun osalta.

Käyttäjäksi rekisteröityminen tapahtuu näin:

Klikkaa sivun alareunassa olevaa "Rekisteröidy" -linkkiä.

Rekisteröidy

 

Tämän jälkeen aukeaa  uusi ikkuna:

Rekisteröinti

Täytä kaikki kohdat, vastaa laskutehtävään ja klikkaa Rekisteröidy .

Saat pian sähköpostia. Ellei sähköpostia kohta näy, ota yhteyttä toimitukseen osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Sähköpostissa on aktivointilinkki, jota sinun tulee klikata (tai kopioida se selaimesi osoitepalkkiin). Sähköpostiviesti on yksisuuntainen, siihen ei kannata yrittää vastata tai sen osoitteeseen lähettää viestejä. Ne eivät mene perille.

Viimeksi päivitetty ( 08.11.2011 10:58 )  

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0647 sekunnissa.