Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Teatteri Masala maailmankartalle

Masala maailmankartalle

Sähköposti Tulosta

Matti Kurikka Sointula - Masala - Verkkonummi.fi

Masalan kesäteatteri teki tänä kesänä yleisöennätyksen: Sointulaa kävi katsomassa 1955 ihmistä ja siitä puhuttiin sangen positiiviseen sävyyn paikallislehtien lisäksi myös muissa medioissa: Helsingin sanomissa, Kansan uutisissa ja Demokraatti-lehdessä. Myös Yleisradion kulttuuriohjelma Kultakuume kävi haastattelemassa ohjaajia, Tuomo Aittaa ja Hannele Tuomista.

Sointula ja masalalaiset ansaitsevat kaikki kehut, joita he ovat saaneet. Masalan nuorisoteatteri ei ole pelkkää harrastuskerho: se on selvästi korkeatasoinen, ammattiin valmistava teatterikoulu, jonka kasvatit pystyvät mihin vain.

Hienon teatterinautinnon lisäksi saimme masalalaisilta jotain muutakin: he onnistuivat tuomaan Kirkkonummelle positiivista julkisuutta enemmän kuin kukaan muu vuosikausiin. Vai milloin muistatte kuulleenne ministerin kehottavan ystäviään ja tuttujaan käymään Kirkkonummella? Siinä riittää pohdittavaa niille kunnallisvaikuttajille, jotka eivät ole tulleet ajatelleeksi, ettei kulttuuri ehkä olekaan pelkkä menoerä. Voisiko olla niin, että kulttuuriin satsaaminen toisi jatkossakin kunnalle paitsi mainetta ja kunniaa, myös lukuisia vierailijoita?

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 03.08.2012 09:50 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0656 sekunnissa.