Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Seinä Kirkkonummen graffitiseinää parina viime viikkona

Kirkkonummen graffitiseinää parina viime viikkona

Sähköposti Tulosta
Admiror Gallery cannot create thumbnails in /var/www/verkkonummi.fi/plugins/content/AdmirorGallery/thumbs/ag/eka/
Check folder permmisions!
Admiror Gallery: 3.0
Server OS:
Client OS:Unknown
PHP:5.3.2-1ubuntu4.30

NG Teräsmies - Kirkkonummi - Verkkonummi

Kirkkonummi. Verkkonummi pitää kiinni graffitiseinän kuvaamisesta, tosin välillä on ollut sateiden aiheuttamia katkoja. Toivottavasti yksikään teos ei ole jäänyt ikuistamatta. Täällä kukaan ei ole vielä kosinut Keravan graffitiseinän tapaan, vaan linja pysynyt enemmän taiteellisena.

Ohessa kuvia graffiteista, jotka tavan mukaan aukeavat suuremmiksi niitä klikkaamalla. Ne ovat parempia paikan päällä, mutta eivät vain säily seinällä kovin kauaa.


 

Kommentit (3)Add Comment
...
Kirjoittanut MELC, 31.01.2013
"Verkkonummi pitää kiinni graffitiseinän kuvaamisesta, tosin välillä on ollut sateiden aiheuttamia katkoja" jepp jepp, eihä tässä oo ku edellisin teos joku 2 vuotta vanha :)
...
Kirjoittanut Mamma, 01.02.2013
Kiitos kuitenkin hienoista kuvista ja kiitos myös taiteilijoille! Verkkonummi taitaa olla ainoa media joka näitä ikuistaa, joten ajatus on kaunis.
...
Kirjoittanut Toimitus, 01.02.2013
MELC, olet oikeassa, Verkkonummi ei ole vieraillut seinällä aikoihin. Verkkonummi esitti aikanaan myös graffitintekijöille ja töiden ihailijoille toiveen, että he voisivat lähettää valokuvia hienoista graffiteista Verkkonummelle ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ), jos haluavat niitä kaikkien nähtäville, mutta toistaiseksi kukaan ei ole kuvia lähettänyt. Koska toimitus on nykyisin kovin kiireinen, olisimme Verkkonummessa todella iloisia, jos MELC ja muut seinällä käyvät voisivat jakaa kuvia teoksista verkkolehden välityksellä.

Täytyypä joka tapauksessa taas ryhtyä vierailemaan seinällä ja ikuistamaan töitä ainakin silloin tällöin. Kiitos muistutuksesta.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 13.09.2011 19:23 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0651 sekunnissa.