Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Seinä Kirkkonummen graffitiseinä on otettu käyttöön

Kirkkonummen graffitiseinä on otettu käyttöön

Sähköposti Tulosta
Admiror Gallery cannot create thumbnails in /var/www/verkkonummi.fi/plugins/content/AdmirorGallery/thumbs/ag/graffitiseina/
Check folder permmisions!
Admiror Gallery: 3.0
Server OS:
Client OS:Unknown
PHP:5.3.2-1ubuntu4.30

Plääh - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kirkkonummi. Graffitiseinä Varuboden Areenan vieressä on otettu käyttöön; tosin viralliset avajaiset ovat vasta Kirkkonummi-päivien yhteydessä perjantaina 27.8.2010 klo 17.00 – 19.00. Ohjelmassa on avajaispuheiden ohella dj-musiikkia ja lisää maalauksia uudelle seinälle.

Verkkonummi julkaisee graffititaidetta, kunhan kuvia saadaan toimitukseen. Yritämme välillä ehtiä itsekin ikuistamaan graffoja, mutta jos taiteilijat itse haluavat saada teoksensa näkyviin Verkkonummessa ilman että joku on jo ehtinyt sotkea sitä tai maalata sen päälle, kannattaa ottaa kuva itse ja lähettää se Verkkonummeen vaikkapa sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunan linkin takaa.

 

Aloite graffitiseinän rakentamisesta tehtiin viime vuonna kunnan nuorisofoorumille, jossa hanke hyväksyttiin ja sille osoitettiin toteuttamisrahat. Seinän toteuttaminen kuitenkin siirtyi tälle kesälle, koska seinän alkuperäinen sijoituspaikka Kuusalan kentän viereen ei miellyttänyt osaa kuntalaisista. Tämän kevään nuorisofoorumi päätti myöntää rahat graffitiseinän rakentamiseen paremmalle paikalle.

Toteutettu graffitiseinä on 30 metriä pitkä ja 2,5 metriä korkea, painekyllästetystä puutavarasta, pintamateriaaliltaan filmivaneria. Aidan toteuttaminen maksoi 8 400 euroa, noin puolet siihen varatuista rahoista.

Tässä saalista 26.8. torstai-illalla. Klikkaamalla yhtä kuvaa koko kuvasarja lähtee liikkeelle ja kuvat vaihtuvat itsestään.


 

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 13.09.2011 19:27 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.066 sekunnissa.