Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Musiikki Talvesta ei tietoakaan, mutta juhla sentään järjestetään

Talvesta ei tietoakaan, mutta juhla sentään järjestetään

Sähköposti Tulosta

MAF - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Perjantaina joulukuun 12. päivänä järjestetään perinteeksi tullut konsertti Masalan monitoimitalolla klo 18-21. Tänä vuonna Masala Winter Festival toteutetaan yhteistyössä Nissnikun yläkoulun oppilaiden kanssa.

Kirkkonummen kunta ei ole erityisen kulttuurimyönteinen, mutta onneksi nuorisotoimi sentään on. Siis aivan erityisen kulttuurimyönteinen! Nuorisotilojen bänditoiminta, Kantvikin äänitysstudio, Kanttula-Rock -tapahtuma ja Masalan joulukonsertit todistavat, että nuorisotoimi on ymmärtänyt musiikin syrjäytymistä ehkäisevän vaikutuksen.

Bänditoiminta Kirkkonummella on melkoisen metallipainotteista. Masalan konsertit sen sijaan ovat tuoneet Kirkkonummelle suomalaisia muusikoita ja bändejä, jotka edustavat hyvin monipuolisesti kevyen musiikin eri tyylilajeja. Tänä vuonna lavalle nousee nuorisotoimen mukaan "raskaamman rokin yhtyeitä": FOE, Humavoid ja Rock Revolution.

Nuorisotoimen monipuolinen kulttuurimyönteisyys näkyy Masalassa myös muun muassa Minna Canthin ja William Shakespearen näytelmien muodossa. Masalan nuorisoteatteri on kuntamme kulttuuritoiminnan lippulaiva, joka on tuonut Kirkkonummelle mainetta ja kunniaa vuosikymmenten ajan.

Kirkkonummella on paljon hienoja ja edistyksellisiä kunnallisia palveluita. Nuorisotoimi on yksi parhaista.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 10.12.2014 10:22 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.066 sekunnissa.