Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Musiikki Kamariorkesterin marraskuun konsertissa nuori johtaja ja kokenut solisti

Kamariorkesterin marraskuun konsertissa nuori johtaja ja kokenut solisti

Sähköposti Tulosta

Klaus Mäkelä - Verkkonummi.fi

Kirkkonummen kamariorkesterin marraskuun konsertti soitetaan seurakuntatalolla lauantaina 10.11 klo 18. Se on jo neljäs konsertti tänä syksynä. Ohjelma on useimmille kuulijoillemme varsin tuttua: Wagnerin alkusoitto Nürnbergin mestarilaulajat, Sibeliuksen Karelia-sarja ja Schumannin pianokonsertto.

Pianosolistina soittaa Risto Lauriala, joka vuonna 1984 ensimmäisenä konsertoi Kirkkonummen uuden seurakuntatalon Steinway-flyygelillä. Konsertin kapellimestari on uudempaa vuosikertaa, Jorma Panulan oppilas Klaus Mäkelä, vielä koulupoika, mutta jo varmaotteinen kapellimestari.

Mozartin Requiem Kirkkonumella, Turussa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä

Heti tämän perään Kamariorkesteri esittää Paavo Hyökin johdolla Mozartin Requiemin. Mukana on neljä kuoroa, Medicanto, Lainhuuto, Helsingin poliisilaulajat ja Helsingin poliisin naislaulajat. Requiem esitetään Turun Mikaelinkirkossa 17.11 klo 18, Hämeenlinnan kirkossa 18.11 klo 17 ja Helsingin Kallion kirkossa 4.12 klo 23.30, tunnilleen 221 vuotta Mozartin kuolemasta. Requiemin julkinen kenraaliharjoitus pidetään Kirkkonummen kirkossa perjantaina 16.11 klo 18.15. Tervetuloa kuuntelemaan!

Teksti: Risto Saari

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut Nina Rissanen, 30.10.2012
Tulee hieno konsertti. Upeaa, että meillä on oma kamariorkesteri Kirkkonummella!
Kirkkonummella ei muuten taida olla yhtään Steinwey-flyygeliä - ellei sitten yksityiskodeissa? Seurakuntatalolla on Yamaha.
Joukolla kuulemaan!
Nina Rissanen


Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0685 sekunnissa.