Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Musiikki

Musiikki

Talvesta ei tietoakaan, mutta juhla sentään järjestetään

Talvesta ei tietoakaan, mutta juhla sentään järjestetään

Perjantaina joulukuun 12. päivänä järjestetään perinteeksi tullut konsertti Masalan monitoimitalolla klo 18-21. Tänä vuonna Masala Winter Festival toteutetaan yhteistyössä Nissnikun yläkoulun oppilaiden kanssa.

Viimeksi päivitetty ( 10.12.2014 10:22 )

Lue lisää...
 

Kirkkonummen kautta Kuopioon kilpailemaan

Kirkkonummen kautta Kuopioon kilpailemaan

Huomenna on tilaisuus saada maistiaisia Kuopion tammikuussa pidettävistä viulukilpailuista, kun 20-vuotias Viivi Hakkarainen soittaa Kirkkonummen musiikkiopistolla osan kilpailuohjelmistostaan. Sibelius-Akatemiassa opiskeleva Hakkarainen soittaa 2.12. klo 18.30 Haga-talossa Bachin, Englundin ja Sibeliuksen viulumusiikkia.

Lue lisää...

Joulun tähti tulee lähemmäs

Joulun tähti tulee lähemmäs

Marraskuun viimeisenä sunnuntaina saa ensi-iltansa Kirkkonummen oopperayhdistyksen viimeisin suursaavutus, Joulun tähti -ooppera. Se tutkii vanhaa tarinaa hieman uudesta näkökulmasta ja onnistuu tuomaan tähden hiukan lähemmäs meitä.

Viimeksi päivitetty ( 28.11.2014 12:10 )

Lue lisää...

Jotkut vain osaavat, vaikka hölmöjä ovatkin

Jotkut vain osaavat, vaikka hölmöjä ovatkin

Viime viikolla Kirkkoharjun koulussa esitettiin hölmöläisooppera. Kirkkoharjun musiikkiluokkalaiset ovat vuosi toisensa jälkeen valmistaneet hienoja esityksiä, mutta koululaisooppera Hölmöläiset oli kyllä omaa luokkaansa. Lapset venyivät hyvin pienellä harjoitusajalla hämmästyttävään suoritukseen. Vakuutuin siitä että tilastot, jotka väittävät koululaisten käyttävän vain murto-osan henkisestä kapasiteetistaan, pitää paikkansa. Lapsemme pystyvät vaikka mihin, jos tilanne on sopiva.

Viimeksi päivitetty ( 17.11.2014 11:22 )

Lue lisää...

Tähti tuikkii ja Verso kehittyy

Tähti tuikkii ja Verso kehittyy

 Masalan Matteuksen kirkolle menee mielellään kuuntelemana kuoromusiikkia. Ilona Nyman valitsee Lapsikuoro Tähdelle ja Laulu- ja soitinyhtye Versolle yleensä kerrassaan mukavaa musiikkia. Tavallisesti luterilaisessa kirkossa soivasta musiikista on ilosanoma kaukana, niin malankolista se on, mutta Nyman tuo meille tuulahduksen milloin mistäkin – Afrikasta, Etelä-Amerikasta, tai niin kuin nyt, orjien puuvillapelloilta Yhdysvalloista.

Viimeksi päivitetty ( 15.11.2014 19:37 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 15

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0652 sekunnissa.