Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Kuvataide Luontokuvia, joita kannatta tulla katsomaan kauempaakin

Luontokuvia, joita kannatta tulla katsomaan kauempaakin

Sähköposti Tulosta

BioFoto - Luckan - Verkkonummi.fi

On kolmenlaisia luontokuvia: On niitä, joita minä napsin kauniista maisemista ja kukkasista. Sitten on sellaisia, joita taitavat kuvaajat ottavat luonnosta näyttääkseen meille, kuinka kaunista ympärillämme on. Ja sitten on joukko kuvia, jotka näyttävät meille totuuden elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta ja vielä jostakin muusta – kuvia, jotka saavat meidät oivaltamaan jotakin todellista. Tällaisia viimeksi mainittuja luontokuvia voi käydä ihailemassa ja pohtimassa Luckanilla Aseman Ostarilla 30.5. saakka.

Suomenruotsalaisen luontovalokuvausyhdistys BioFoto Finlandin on mukana 11 valokuvaajaa ruotsinkieliseltä rannikolta Uudeltamaalta, Turun seudulta ja Pohjanmaalta. Kuvien hämmästyttävästä taidokkuudesta huolimatta vain osa kuvaajista on ammattivalokuvaajia. Loput ovat luonnosta kiinnostuneita harrastajavalokuvaajia.

Kuvauskohteet edustavat Suomen rannikon monimuotoista luontoa. Meri, metsän rytmi, usvan ja jään hiljaisuus, valon leikki ja linnun siiven heilahdus pysäyttävät ja antavat voimia.

Kuva: Heidi Holmlund

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.065 sekunnissa.