Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Kuvataide

Kuvataide

Monta hyvää syytä mennä tänään kirjastoon

Monta hyvää syytä mennä tänään kirjastoon

Tänään tiistaina kirjastossa on ensimmäinen pop up lounas. Illemmalla voit vaikuttaa siihen, millaisia kirjoja ja muuta materiaalia kirjastoon hankitaan ensi vuonna. Samalla voit katsella Porkkala-salissa merkityksellistä taidetta ja tutustua sarjispajojen toimintaan ja tuotantoon. Eikä kotiin kannata lähteä ilman hilpeää joulupakettia.

Viimeksi päivitetty ( 09.12.2014 08:05 )

Lue lisää...
 

Taidetta ja taiteen tukemista

Taidetta ja taiteen tukemista

Esa-Pekka Ojanperälle taiteen tekeminen on kurinalaista ja määrätietoista työtä. Toisin kuin muut luovan ryhmän jäsenet, Ojanperä ei juuri kokeile muita tekniikoita, vaan on uskollinen kohopainografiikalle. Hän saapuu työtilaan neljänä päivänä viikossa kello yhdeksältä ja työskentelee kello kolmeen saakka intensiivisissä puolen tunnin jaksoissa. Tauoilla hän selaa lehtiä etisien uusia aiheita ja jumppaa päivittäin kaivertamisessa jännittyviä lihaksiaan

Viimeksi päivitetty ( 14.11.2014 09:15 )

Lue lisää...

Musta tuntuu

Musta tuntuu

Räntää sataa ja on pimeää ja alakuloista. Ei tule ihan ensimmäisenä mieleen, että tähän synkkyyteen haluaisi vielä tuoda lisää pimeyttä menemällä katsomaan mustaa taidenäyttelyä. Mutta se kyllä kannattaa. Musta tuntuu juuri nyt hyvältä. Se on jotenkin asiallista ja täynnä energiaa. Musta näyttely tekee iloiseksi.

Lue lisää...

Kalajuttuja ja muita tarinoita

Kalajuttuja ja muita tarinoita

Kirkkonummelainen kalastaja, taiteilija ja tarinankertoja Pentti Aaltonen on täyttänyt Art Cafe Babylonin seinät runoillaan ja runollisilla kuvillaan. Jos näyttelyä pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se olisi hilpeä. Mutta hilpeyden kääreeseen on kätketty teräviä ja aavistuksen häijynoloisiakin huomioita ajasta ja ihmisistä – ja merenelävistä.

Viimeksi päivitetty ( 27.08.2014 10:59 )

Lue lisää...

Valokuvia vai jotain enemmän?

Valokuvia vai jotain enemmän?

Art Cafe Babylonin seinille ripustettiin uutta näyttelyä, kun kävelin ohi. Valokuvia, ajattelin. Ihan OK. Vähän ehkä turhan kauniita ja idyllisiä. Mutta sitten katsoin tarkemmin ja ihastuin.

Lue lisää...
Sivu 1 / 13

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0637 sekunnissa.