Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Kädentaitajat Hienoja hattuja halvalla

Hienoja hattuja halvalla

Sähköposti Tulosta

hattu - Hvitträsk - Verkkonummi.fi

On mahdollista, jopa luultavaa, että aurinko paistaa vielä toisenkin kerran tänä kesänä. Silloin voi käydä niin, että pää kuumenee, mikä on huono asia näinä aikoina, jolloin kansainvälinen taloustilanne vaatii kaikilta erityistä kylmäpäisyyttä. Siksi hattujen käyttöä aurinkoisella säällä voikin pitää melkein kansalaisvelvollisuutena.

Koska hatut ovat kuitenkin kalliita ja koska kansalaisia kehotetaan näinä vaikeina aikoina säästäväisyyteen, on museovirasto päättänyt ojentaa kirkkonummelaisille auttavan kätensä ja järjestää designhattutyöpajan. Hvitträskissä on tiistaina 31.7. lasten designtyöpaja, jossa valmistetaan hattuja kierrätysmateriaaleista. Hupsuja ja vähemmän hupsuja hatuntekijöitä otetaan vastaan klo 12 – 16.

Vaikka tilaisuus on tarkoitettu nuorille yksilöille, ei iäkkäämpiäkään henkilöitä ajeta ulos, jos hatun tarve on kova. Mikäli kaapista kuitenkin löytyy jokunen vanha lippalakki, voi varttuneempi väki huvitella kiertämällä hatunteon ajan hienoa puutarhaa tai tutustumalla Hvitträskin uskomattomiin väreihin ja Eliel ja Loja Saarisen huikeaan tyylitajuun.

Kuvat: Hvitträskin hattumestari

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 30.07.2012 15:40 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.064 sekunnissa.